Tiedote

Jukka Korhonen on vuoden 2020 franchisingyrittäjä

ke 23. syyskuuta 2020 08.15.00

Jukka Korhonen on vuoden 2020 franchisingyrittäjä

Eezyn franchiseyrittäjä Jukka Korhonen valittiin eilen 22.9.2020 kaikkien franchiseketjujen asettamien ehdokkaitten joukosta Suomen Franchising-Yhdistyksen toimesta Suomen vuoden franchisingyrittäjäksi.

Jukan työ huomioitiin myös ketjun omalla Franny-palkinnolla, joka jaetaan vuosittain yhdelle ketjun yrittäjälle. Ensimmäisenä yrittäjänä Jukka saa palkinnon nyt jo toista kertaa. Aiempi Franny-palkinto on vuodelta 2014. Jukan yritys HR-Palvelut toimii Hyvinkään, Järvenpään ja Riihimäen alueella.

Jukka on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006. Viime vuonna hän nousi Eezy-ketjun suurimmaksi yrittäjäksi lähes 10 miljoonan euron liikevaihdolla. HR-palvelut maksoi viime vuonna palkkaa yli tuhannelle henkilölle, eli se on noussut myös merkittäväksi työllistäjäksi keskisellä Uudellamaalla.

Jukan asiakassalkku on erittäin tasapainoinen ja viime vuonna Jukka palveli myös ennätysmäärää yritysasiakkaita (yhteensä 150). Jukan asiakasvaihtuvuus on olematon, joka kertoo asiakkaille suunnatun palvelun laadusta, perusteellisuudesta sekä yrittäjämäisestä työntekotavasta.

”Jukka on tasaisen uuttera työmyyrä, joka tekee sinnikkäästi töitä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen eteen eikä hötkyile turhasta. Hän on yrittäjäaikanaan laajentanut merkittävästi osaamistaan ja johtaa tällä hetkellä Eezyn suurinta franchiseyritystä yhdessä vahvan kahdeksanhenkisen tiiminsä kanssa ollen alueellaan toimialan ylivoimainen markkinajohtaja. Jukka toimi aikoinaan myös pitkään ketjun yrittäjäjohtokunnan puheenjohtajana. Palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen”, kommentoi Yrittäjäpalveluiden johtaja Jani Suominen.

2000-luvulla ketju on saanut vuoden franchisingyrittäjän tittelin jo viisi kertaa aiemmin.

”Tämä on hieno tunnustus yrittäjiemme tekemästä työstä. Aikaisemmin valinta on kohdistunut Salon Mari Äikääseen (2003), Mikkelin Tarja Wickströmiin (2009), Kouvolan Kirsi Lanttaan (2011) sekä Lohjan-Raaseporin Markus Sippoon ja Riku Lomaniin (2015)”, jatkaa Suominen.

Jukka Korhonen lyhyesti

 • Ketjussa vuodesta 2006 (HR-Palvelut Oy)
 • Toimintaa Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Riihimäellä sekä rakennusalalla koko Uudellamaalla
 • Kahdeksan toimihenkilöä
 • Eezyn Franny-palkinto jo toiseen kertaan – ensimmäinen vuonna 2014 (perustuen vuoteen 2013)
 • Vuoden 2013 jälkeen:
  • liikevaihto 2,5-kertaistunut
  • liikevoitto 3,5-kertaistunut
  • liikevoittoprosentti 1,5-kertaistunut
 • Orgaanisen kasvun mestari, liikevaihto kasvanut:
  • 2017 +70 %
  • 2018 +17 %
  • 2019 +21 %
 • Liikevaihto vuonna 2019 lähes 10 miljoonaa euroa

Franny Awards ja Suomen franchising-yhdistys

Franny Awards järjestettiin tänä vuonna poikkeusoloihin sopeutettuna lyhyenä palkintojenjakotilaisuutena Helsingissä hotelli Clarionissa. Eezyä edustamassa olivat Jukka Korhosen rinnalla yrittäjät Mikko ja Charlotta Jaakkola, ketjujohtaja Johannes Setänen sekä viestintä- ja markkinointijohtaja Hanna Lehto

Vuoden franchisingketju ja vuoden franchisingyrittäjä on palkittu Franny Awards -tapahtumassa ja sen edeltäjissä vuosittain vuodesta 1991 lähtien. Suomen Franchising-Yhdistys perustettiin vuonna 1988 suomalaisen franchisingtoiminnan yhteistyö- ja itsesäätelyelimeksi.

Franchisingsektori työllistää Suomessa yli 100 000 työntekijää ja franchisingketjujen yhteenlasketuksi liikevaihdoksi arvoidaan 5,5 miljardia euroa. Franchisingketjuja toimii Suomessa kaikkiaan yli 250.

Koko Eezy onnittelee Jukkaa ja Jukan tiimiä huimasta suorituksesta!

Kuvassa: Johannes Setänen, Jukka Korhonen, Hanna Lehto, Charlotta Jaakkola, Mikko Jaakkola (Kuvat: Akifoto)

Lisätiedot:

Johannes Setänen
ketjujohtaja, Eezy VMP

+35840 307 5052

johannes.setanen@eezy.fi

 

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: