Tiedote

Salibandyn pelaaja Juha Kivilehto löysi avun Eezy Uravalmennuksesta

to 7. toukokuuta 2020 14.05.00

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Juha Kivilehto on luonut jo pitkän uran salibandyn parissa, jonka aikana hän on voittanut muun muassa neljä maailmanmestaruutta ja kahdeksan suomenmestaruutta. Tällä hetkellä Juha pelaa Tampereen Classicissa ja on yksi joukkueensa johtohahmoista. Pitkän salibandyuran aikana oli jo noussut mieleen ajatuksia tulevaisuuden työkuvioista, ja tähän Juha sai apua Eezy Unitedin kautta Eezy Uravalmennuksesta.

”Antti-Jussi Niemi otti minuun yhteyttä, ja kertoi uravalmennuksen mahdollisuuksista ja miten se voisi auttaa minua jo urheilu-urani aikana. Kiinnostuin uravalmennuksesta, koska uheilu-uraani ei ole enää jäljellä montaa vuotta, joten tulevaisuuden työmahdollisuuksia olisi hyvä alkaa jo nyt miettiä”, Juha kertoo.

Eezy Uravalmennus tarjoaa työuraansa suunnittelevalle tukea uusien uramahdollisuuksien tunnistamiseen, työnhakutaitojen kehittämiseen, osaamisen tunnistamiseen ja myymiseen sekä työmarkkinatilanteen kartoittamiseen. Henkilökohtainen valmentaja auttaa urasuunnittelussa aktiivisesti ja hyödyntää Eezyn tarjoamia työllistymismahdollisuuksia valmennettavan kanssa.

Juhan uravalmennus on käynnistynyt kahdella etäpalaverilla uravalmentajan kanssa. ”Valmennus on lähtenyt hyvin käyntiin. Juhan avoimuus ja into tulevaisuuden pohdintaan on tehnyt yhteistyöstämme antoisaa” uravalmentaja kommentoi yhteistä alkutaipaletta. 

Ensimmäiset palaverit ovat keskittyneet salibandyn pelaajan taustojen kartoittamiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen. ”Projektin suurimpana tavoitteena on tietysti työllistyä omaan unelma-ammattiin urheilu-uran jälkeen. Matka tätä tavoitetta kohti sisältää myös paljon välitavoitteita, kuten saada selvyyttä mikä on oikeasti oma unelmatyö, mihin oma koulutukseni ja osaamiseni riittää ja minkälaista koulutusta tarvitsen mahdollisesti lisää”, Juha miettii tavoitteitaan.

Juha kokee urheilun tuoneen paljon työelämässä hyödynnettäviä ominaisuuksia, kuten tavoitteellisuutta ja joukkueurheilun kautta tulleita ryhmätyötaitoja. ”Joukkueurheilijana olen toiminut monessa erilaisessa ryhmässä ja erilaisessa roolissa joukkueen sisällä. Urheilussa asetetaan myös paljon tavoitteita, joita kohti mennään. Erityisesti nämä taidot heijastuvat suoraan työelämään.” 

Onnea ja menestystä Juhalle urheilu-uran loppusuoralle ja tulevaisuuden työkuvioihin!

 

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: