Tiedote

Keski-iän ylittäneille uusia uramahdollisuuksia

ma 13. tammikuuta 2020 14.00.00

 

UusioUra -rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma yli 45-vuotiaille Kaapelitehtaalla Helsingissä 04.02.2020 klo 11–18. 

UusioUra -tapahtuma on erityisesti keski-iän ylittäneille suunnattu uravalmennus- ja rekrytointitapahtuma  pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin viime helmikuussa ja se oli menestys, niin näytteille- asettajat kuin tapahtuman vierailijatkin antoivat hyvää palautetta. On selvää, että tällaista tapahtumaa tarvitaan jatkossakin, että tämän ikäryhmän vahvuuksia työelämässä saadaan tuotua paremmin esille. Tutkimustenkin  mukaan tämän ikäryhmän henkilöstötuottavuus on parempi kuin nuoremmilla. Tapahtuma on myös yhteiskunnallisesti tärkeä – mitä korkeampi työllisyysaste meillä on sitä paremmin koko Suomi voi.

Tapahtumaan ovat tervetulleita niin työttömät kuin työssäkäyvätkin, jotka hakevat uutta työ- tai opiskelupaikka,  tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä. Tilaisuus on maksuton. 

Tapahtumaan tuotetaan ohjelmaa lähes koko päiväksi. Tapahtuman avaa työministeri Tuula Haatainen ja pääpuhujaksi tulee Pekka Hyysalo Fight Back aiheena Toinen mahdollisuus. Lisäksi tapahtumassa paljon muita työllistämistä edistäviä puheenvuoroja mm. työelämän muutoksesta, oman osaamisen markkinoinnista, opiskelusta aikuisella iällä, uravalmennusta ja uratarinoita. Ständeillä mm. cv:n teon opastusta, workshoppeja ja tietoiskuja, jne.

Näytteilleasettajina on yrityksien ja oppilaitosten lisäksi paljon työllistämistä edistäviä organisaatioita ja yhteisöjä. Tapahtuman näytteilleasettajien määrä kasvaa huomattavasti viime vuodesta, joten tapahtumassa voit saada  hyvän ja kattavan kuvan siitä mitä tänä päivänä on työllistymisen eteen tarjolla. 

Ilmoittaudu hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti. Lisätietoja ja ilmoittautuminen www.uusioura.fi

Pääsponsorit/-yhteistyökumppanit: Ammattiliitto Pro, Eezy ja Oikotie 

Sponsorit/yhteistyökumppanit: Akava, Gofore, Eteva, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen,  Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, Helsingin kaupunki, Oma Aika -lehti, Otavamedia, Palvelualojen ammattiliitto PAM, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Tradeka, Uudenmaan TE-palvelut. 

Nähdään UusioUra -tapahtumassa!

Markkinointi Bravuuri Oy
Riitta Rouhiainen tapahtuman tuottaja

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: