Tiedote

Eezy toteuttaa myös vapaa-ajan haaveita

ma 20. tammikuuta 2020 09.00.00

Eezy toimi tänä vuonna Urheilugaalan yhtenä pääyhteistyökumppanina. Urheilugaalassa toteutetaan monen urheilijan unelma saada tunnustusta oman lajinsa menestyksestä ja toimii täten Suomen merkittävimpänä urheilujuhlana. Myös Eezyn toiminnan ytimessä on toteuttaa unelmia ja pääsimme toteuttamaan Emilian haaveen päästä paikan päälle gaalaan.

Urheilullinen Emilia Aherikko, 21, on aktiivinen jalkapallon harrastaja ja hän pelaa aktiivisesti viikoittain palloa FC Kontussa. Vuonna 2019 Emilia pääsi pelaamaan Suomen maajoukkueeseen. Tämä naisten jalkapalloryhmä kotiutui Abu Dhabin Special Olympicseista hopeamitalit kaulassa.

Eezy inspiroitui Emilian saavutuksesta ja tavoitteista menestyä urheilussa. Halusimme toteuttaa Emilian pitkäaikaisen haaveen ja tarjota nuorelle naiselle mahdollisuuden päästä näkemään livenä eri lajien menestyjiä.

Olen seurannut melkein jokaisen Urheilugaalan lähetyksen televisiosta. On todella kivaa päästä katsomaan paikanpäälle tunnelmaa, että millainen se oikeasti on. Olen unelmoinut jo pitkän ajan tuonne pääsemistä ja nyt se on vihdoin mahdollista! Tämän kokemuksen jälkeen tiedän paremmin, miten valmistautua gaalaan, koska toivoisin pääseväni ehdokkaaksi jonain päivänä. Erityisnuorten menestyksestä ei puhuta paljon.


Töitä unelmien saavuttamiseksi

Eezyn arvot työelämässä ovat positiivisuus, rohkeus, ammattimaisuus ja kunnioitus. Nämä arvot pätevät myös pelikentällä ja tiimihengen kasassa pitämisessä.

Joukkueen positiivisuus tekee treeneistä ja matseista kivan. Meillä erilaisuus hyväksytään, jokainen saa olla oma itsensä eikä ketään ei kiusata. Myös valmentajan kannustuksella on merkitystä ja meidän koutsi tekee hyvin duunia. Tiimihengen saa pysymään hyvänä, kun puhalletaan yhteen hiileen ja kannustetaan toisia. Iloitsemme myös pelikavereiden onnistumisesta, jos joku esimerkiksi tekee maalin.

Emilia on harrastanut kuusi vuotta jalkapalloa ja treenaa ahkeran säännöllisesti kolme kertaa viikossa. Special Olympics maajoukkueeseen valitaan vuosittain eri tiimien parhaat pelaajat ja aktiivisella osallistumisella treeneihin on myös vaikutusta valintoihin.

Haaveeni on päästä uudestaan Special Olympics -kisoihin, voittaa kultaa ja tulla entistä paremmaksi jalkapalloilijaksi. Jalkapallo merkitsee minulle todella paljon ja se on mun juttu. Olen valmis tekemään sen eteen töitä ja osoittaa motivaationi esimerkiksi käymällä ahkerasti treeneissä.

Vaikka jalkapallo on Emilialle harrastus, olisi hänestä silti upeaa pelata sitä ammatikseen. Hän on kuitenkin valmistunut merkonomiksi ja etsii tällä hetkellä vakituista työpaikkaa omalta alaltaan.

Nuorten on vaikea työllistyä ja erikoisnuorilla se on vielä vaikeampaa. Jalkapallo yhdistää ihmisiä ja toivoisin työpaikalta samoja arvoja kuin meillä pelikentällä. Hyvät työkaverit ovat tärkeitä ja se ettei ketään kiusata. Myös tiimityö ja samanarvoisuus ovat merkittäviä asioita.

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: