Tiedote

VMP Varamiespalvelu saavutti kiitettävät pisteet HSEQ-arvioinnissa

pe 25. tammikuuta 2019 15.31.00

Kiwa Inspecta toteutti VMP:lle asiakasyrityksen pyynnöstä HSEQ-arvioinnin loppuvuodesta 2018. HSEQ-arviointi mittaa palvelutoimittajayrityksen työterveyttä, turvallisuutta, ympäristövastuullisuutta ja laaduntuottokykyä. VMP suoriutui auditoinnista kiitettävin pistein ja on nyt sertifioitu HSEQ-toimittaja.

 

HSEQ-arviointi toteutetaan tilaajan tai toimittajayrityksen aloitteesta. Tilaajien klusteriin voi päästä vain toisen tilaajajäsenen suosituksesta, joka puoltaa sertifioinnin arvoa ja mainetta. Sertifioinnin tarkoitus on varmistaa, että arvioitu toimittaja toimii tilaajayritysten yhdessä hyväksymien periaatteiden mukaisesti työterveys-, työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioissa. Valtakunnallisesti yhtenäinen kysymyspatteristo auttaa tilaajaa toimittajien vertailussa ja riskikartoituksessa, mutta myös sitouttaa yhteisiin pelisääntöihin.

VMP on alansa kärkiyrityksenä paitsi mukana monissa ajankohtaisissa hankkeissa (Vastuullinen kesäduuni) myös kehittämässä lukuisia eri työllistämiskeinoja muuttuvaan työelämään.

Liike-elämän kiihtyminen ja yritysten tavoitteiden nousu vaikuttavat suoraan myös alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden laatuvaatimuksiin. Nykypäivän kuluttajille tai asiakkaille ei enää riitä lopputulos tai -tuote, vaan kaikkien palveluketjun osien tai valmistusvaiheiden pitää olla lähes julkisia ja ainakin läpivalaisun kestäviä.

Erinomaiset HSEQ-pisteet olivat VMP:n valtakunnallisista asiakkuuksista vastaavalle Marko Lehtiselle positiivinen, mutta odotettu tulos. ”HSEQ:n kaltaiset auditoinnit vahvistavat asemaamme avoimena ja ammattimaisena toimijana. Tunnustettujen ja perusteellisesti tuotettujen sertifikaattien arvo on meille merkittävä sekä liiketoiminnassa että viestinnässä. Erilaisin arvioinnein pystymme kehittämään toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakasyritystemme odotuksia. Sen lisäksi pystymme puolueettomasti kertomaan sidosryhmillemme palkituista toimintamalleistamme ja osoittamaan olevamme sanojemme mittaisia.”  

 

Lisätietoja:

Marko Lehtinen

Asiakkuusjohtaja

VMP Varamiespalvelu

puh. 040 307 5103
marko.lehtinen@vmp.fi

 

Lue lisää HSEQ-arvioinnista: https://www.hseq.fi/index.php?p=Etusivu

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: