Tiedote

Vau Mikä Porukka -aitiokisan voittajat nauttivat ansaittua iltaa Helsingissä

ti 9. lokakuuta 2018 15.21.00

VMP järjesti pari kuukautta sitten kilpailun työntekijöillemme, jossa oli mahdollisuus voittaa ilta aitiossa SANNIn Hartwall Arenan -keikalla. Parasta meininkiä ja yhteishenkeä oli kisaan osallistuvilla VMP Lohjan Cafe Auralahden kesätyöporukalla Kipsamimmeillä, jotka ansaitusti voittivat virkistysillan aitiossa SANNIn musiikin parissa.

Kipsamimmit ovat sitoutuneet työhönsä ja toimivat loistavana tiiminä. Kesä oli kuuma ja ruuhkainen, mutta porukan keskellä huolehdittiin toisten nestetasapainosta ja tauoista. Porukalla on myös yhteinen huumorintaju ja uskomaton tsemppi tekemiseen. Myös asiakkaat ovat huomanneet hyvän meiningin ja antaneet tästä paljon positiivista palautetta.

- Paras kohokohta tiimimme yhteistyöstä oli elokuun alussa, kun yllätimme esimiehemme 40-vuotissynttäreiden kunniaksi. Jokaisen idea kuunneltiin ja niistä koostettiin monipuolinen lahja. Suunnittelimme jopa kahvilan omasta logosta uuden version ja teetimme synttärisankarille oman ”työpaidan”. Voi sitä riemua, kun ”kassaongelman” varjolla houkuttelimme esimiehen paikalle kahvilaan, joka olikin täynnä välittäviä työntekijöitä, työntekijät kertovat.

Kipsamimmit viettivät iltaa hyvällä energialla ja rentoutuivat pitkän kesän jälkeen. Monella heistä on jo usean vuoden positiivinen kokemus VMP:llä työskentelystä ja osa ovat uusia VMP:läisiä. Kipsamimmit kehuivat VMP Lohjan lämminhenkistä henkilökuntaa ja välittivät paljon terkkuja toimistolle: "Siellä meidät kaikki tunnetaan ja heti löytyy uusia töitä kun edelliset loppuvat."

Kipsamimmit kertoivat, että kaikki osa-alueet VMP:llä työskentelyssä ovat sujuneet mallikkaasti. Erityisesti kehuja sai VMP Appis: "Tuntikirjaukset onnistuvat näppärästi heti työvuoron jälkeen", kehuivat Kipsamimmit.

VMP onnittelee Kipsamimmejä erinomaisesta työpanoksesta ja #VauMikäPorukka-aitiokisan voitosta!

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: