Tiedote

VMP toteuttaa unelmia myös harrastusten parissa

ke 26. syyskuuta 2018 22.36.09

VMP toteuttaa unelmia myös harrastusten parissa

-pääyhteistyökumppanuus tuo esteratsastuksen supertähden Suomeen

VMP on koko historiansa ajan ollut merkittävä urheilun ja kulttuurin tukija. Juhlavuotenaan VMP on näkynyt ensimmäistä kertaa myös ratsastuksen harrastajille. Ratsastuskeskus Ainossa järjestetään 26. syyskuuta maailmanluokan valmennustapahtuma, jonka vetäjänä nähdään yksi maailman menestyneimmistä ja arvostetuimmista esteratsastajista – Rolf-Göran Bengtsson.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimiva VMP haluaa olla mukana auttamassa ihmisiä ja yrityksiä menestymään eri tavoin. Urheilusponsorointi on luonnollinen tapa osallistua työntekijöiden arkeen, koska harrastukset ovat oivallista vastapainoa työlle. Valmennusklinikan toteutuminen on monen lajia seuraavan ja harrastavan haave. Ruotsalainen Rolf-Göran on moninkertainen olympiamitalisti, Euroopan mestari, Global Champions Tourin kultamitalisti ja Ruotsin arvostetuin urheilija vuonna 2011.

VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark kertoo aloitteen klinikan järjestämisestä saapuneen yllättävää kautta. ”Yhtiömme entinen toimitusjohtaja tunsi hyvin Bengtssonin yhteistyökumppanin yritysmaailmasta ja ehdotti hienoa tapahtumaa järjestettäväksi Suomeen. Saatuani ainutlaatuisen kontaktin Rolf-Göraniin, tarjosimme heti yhteistyömahdollisuutta ratsastuskeskus Ainoon. Ainon korkealaatuiset puitteet pääsevät edukseen huippuvalmentajan konseptissa, joka on loppuun asti hiottu kokonaisuus erittäin mielenkiintoisella sisällöllä.”

Pitämänsä valmennusklinikan ratsastajiksi Rolf-Göran on itse valinnut Suomen mestari Marina Ehrnrothin hevosella Lecafu, GP-sarjan finaalin voittaja Henna Vahantilan ja Zinon, Tomi Jalkasen FWB-orilla Clarimorella, Susanna Rautasen Heartlandilla ja nuoret Wilma Heikkisen Elvis PS:llä ja Rosa Mäkelän Akvelinsilla.

Itsekin esteitä kilpaa ratsastava Lönnmark kertoo ratsastuksen olevan mieluinen yhteistyön kohde henkilöstöpalveluyritykselle. ”Ratsastusharrastus jakaa yrityksemme arvot tasa-arvoisuudesta tasapuolisuuteen. Haluamme lisäksi tehdä ihmisten unelmista totta työn kautta. Olympiamitalistin jakamat opit ovat erittäin tärkeitä kaiken tasoisille ja -ikäisille harrastajille. Omasta kokemuksesta voin vahvistaa, että myös ratsastuksessa auttavat neuvot pätevät myös ihmisen työelämän eri vaiheissa, joissa VMP on kaikin tavoin mukana.”

Mekaanikon koulutuksella esteratsastuksen olympiamitaliksi noussut Bengtsson on esimerkki myös nuorille, jotka etsivät työelämästä omaa polkuaan. VMP mahdollistaa työtaustan keräämisen eri aloilta ja päämäärän kirkastamisen omien kokemusten avulla.

Kansainvälinen tunnelma jatkuu Ratsastuskeskus Ainossa koko loppuviikon, sillä torstaina alkaa kahden tähden kansainvälinen estekisa Mercedes-Benz Aino Masters. Tapahtuma huipentuu sunnuntaina 145-tasolla hypättävään Mercedes-Benz Grand Prix’n. VMP:n nimikkoluokan voittajat ratkeavat perjantaina iltapäivän päätteeksi. Katso lisää täältä.

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: