Tiedote

Hae SANNIn assariksi – vuoden makein pesti odottaa!

pe 13. huhtikuuta 2018 13.47.10

SANNI, yksi tämän hetken suosituimmista ja omaleimaisimmista pop-artisteista starttaa kesäkiertueensa yhdessä VMP:n kanssa. VMP toteuttaa SANNIn kiertueella Suomen mageimmat työhaastattelut kesällä 2018. Yksi onnekas hakija pääsee avustamaan SANNIa yksityiskeikalla yhden päivän ajaksi.

”Reilun kuukauden päästä starttaa kesän kuumin kiertue kun mä lähden radalle! Jos sä oot joskus ollut festareilla, sä tiedät että artistin ympärillä pyörii yhtä jos toista ammattilaista jeesaas. Siks mä laitan sulle filmii nyt. Me VMP:n kanssa etsitään nyt mulle assaria VMP:n yksityiskeikalle. Kuulit oikein, nyt on tarjolla vuoden makein pesti!

VMP työllistää joka vuosi 14 000 loistotyyppiä mitä erilaisempiin tehtäviin, mille tahansa alalle, mutta tämmösen supertähden assaria ei ole koskaan ennen haettu. Siks me tarvitaan just sun ja sun frendien hakemukset tänne asap. Palkkaakin tästä yhden päivän keikkaduunista maksetaan ja safkaa ja hotellinkin saat, elämyksen ja mun allekirjoittaman työtodistuksen lisäksi."

Haastattelupaikat ja hakuilmoitukset:

Alkukesästä alkavan kampanjan tarkoituksena on antaa SANNIn faneille mahdollisuus päästä osallistumaan VMP yksityiskeikkapäivään assistentin roolissa, keikkabussin ja keikkapaikan puitteissa. Samassa yhteydessä VMP jakaa hakijoille yleiseen työnhakuun liittyviä vinkkejä ja palkitsee aktiivisia ”hyviä tyyppejä” erilaisin kilpailupalkinnoin. Vaikka assarin lopulliselle paikalle valitaankin vain yksi hakija, voi työura avautua kampanjan kautta ympäri Suomen useille tuhansille nuorille.

Hakeakseen SANNin assariksi täytyy olla täysi-ikäinen. Kampissivuilla järjestettävään somekisaan voivat osallistua kaikki, ja palkintoina on esimerkiksi lippuja kesän festareille ja VMP:n yksityiskeikalle.

Lue lisää kamppissivuilta: https://sanninassari.vmp.fi/

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: