Tiedote

Kehittyvä yrittäjä pysyy muuttuvassa työelämässä mukana

ke 21. maaliskuuta 2018 12.56.24

Kolmeakymmentä toimintavuottaan juhliva VMP Varamiespalvelu on saanut nauttia myös pitkäikäisistä yrittäjäsuhteista. Henkilöstöpalvelualan johtaviin yrityksiin kuuluva VMP on toiminut menestyksekkäästi mm. Porvoossa jo viidentoista vuoden ajan saman yrittäjän johdolla. Jaanamaija Hapuojan luotsaama paikallisyritys Tiinaliisa Oy on aloituksensa jälkeen työllistänyt yli 3.000 tekijää erilaisiin tehtäviin. Tiinaliisa Oy palvelee Porvoon, Loviisan ja Sipoon alueen yrityksiä ja työntekijä-asiakkaita.

VMP Varamiespalvelun toimipiste on nykyään keskittynyt Porvoossa toimivan kivijalkaliikkeen ympärille. Työelämä, työnkuvat ja tittelit ovat viime vuosina muuttuneet hurjasti, mutta henkilöstöä välitetään VMP:stä yhä alkuaikojen tapaan kaikille toimialoille. Eniten työllistävät teollisuus, rakentaminen, kauppa ja hotelli- ja ravintola-ala.

Positiivinen suhtautuminen henkilöstövuokraukseen ja vuokratyöhön on viime vuosina kasvanut ja työllistymismalli koetaan tasavertaiseksi muiden suorien työpaikkojen rinnalla. Jaanamaija kertoo hakijoiden olevan valveutuneita ja työelämän muutoksista perillä: ”Nykypäivän tekijät tuntevat henkilöstövuokrauksen perusperiaatteet ja vahvuudet. Lukuisten ammattien ja yritysten kirjo koetaan houkuttelevaksi ja monipuolisen kokemuksen merkitys tunnistetaan jo työuran alkuvaiheessa. Vuokratyöntekijät kuuluvat työyhteisöihin siinä missä vakituisetkin tekijät.”

Lähes puolet VMP Varamiespalvelun työntekijäasiakkaista on alle 25-vuotiaita ja yritys onkin merkittävässä roolissa nuorten työllistäjänä. Joustavana työllistäjänä se palvelee myös erinomaisesti nykypäivän työntekijää, joka etsii omaan aikatauluunsa sopivaa työpaikkaa eikä perinteistä kahdeksasta neljään kellokorttia. Hapuoja on nähnyt muutoksen läheltä, mutta muistuttaa myös pitkän ammattitaidon arvosta edelleen. ”Asenteen merkitys ei vanhene. Työtä pelkäämätön, reipas ja motivoitunut tekijä on iästä ja kokemuksesta riippumatta aina tervetullut töihin”, kannustaa Jaanamaija paikallisia osaajia.

VMP Varamiespalvelu on lippulaiva VMP Group -konsernissa, jossa on viime vuosina kasvettu myös digitalisaation merkittäväksi hyödyntäjäksi. Yritystensä kautta VMP Group pystyy tarjoamaan työntekijälle ja yritysasiakkaille kaiken henkilöstöpalveluavun yhdestä osoitteesta. Jaanamaija Hapuoja osaa lukea asiakkaiden heikkojakin signaaleja: ”Tilapäisen työvoiman löytymisen rinnalla kehitämme yrityksiä kilpailukykyisemmiksi, hoidamme eri tason rekrytointeja ja autamme ihmisiä työllistämään itsensä. Pitkä kokemus on opettanut meidät tunnistamaan mitä yksilö tai asiakas on vailla.”

Tiinaliisa Oy:n 15-vuotista uraa juhlitaan Porvoon toimipisteen avoimilla ovilla ke 28.3. klo 10-16 osoitteessa Lundinkatu 18. Toimimme lisäksi jälleen Loviisassa, missä päivystämme huhtikuun alusta alkaen keskiviikkoisin klo 10-14 Ohjaamon pop-up-pisteessä osoitteessa Kuningattarenkatu 18.

Lisätietoja:
VMP Varamiespalvelu Porvoo,
yrittäjä Jaanamaija Hapuoja,
0400-843 394,
jaanamaija.hapuoja@vmp.fi,

Lue lisää yrityskumppanuudestamme Loviisassa: https://www.porvoo.fi/ohjaamo


Tiinaliisa Oy:n tiimi Tiina Laukkanen, Joni Juusola, Hanna Malmberg ja Jaanamaija Hapuoja


VMP Groupin liikevaihto oli viime vuonna 178 miljoonaa euroa, kasvua vuodesta 2016 oli 23 prosenttia. Suomalainen VMP Group on perustettu vuonna 1988 Turussa, ja se työllisti viime vuonna yli 20 000 henkilöä. Konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu, Romana Management, Alina, Eezy, Personnel, Staff Plus Oy ja Sijaishaltija.

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: