Tiedote

Hei Viihtyjä!

ma 5. maaliskuuta 2018 15.55.58

Hei VMP:läinen,

Jos et vielä ole mukana VMP-yhteisön Älä jaksa. Viihdy! -meiningissä, niin nyt kannattaa lähteä messiin (ks ohjeet alla). Starttaamme uuden hyvinvointipelin, jossa jaossa kivoja palkintoja – oma hyvinvointisikin saattaa kohota!

HeiaHeia hyvinvointipistepeli: Pisteitä saat liikuntasuoritusten kirjaamisesta, hyvinvointiteoista ja kavereista

Lisää itsellesi kavereita ja kannusta heitä – vastavuoroisesti saat itsekin tsemppiä, hyvää mieltä ja hyvinvointipisteitä. Mitä enemmän pisteitä keräät, sitä korkeammalle tasolle nouset. Yhteisenä tavoitteenamme on päästä tasolle 3 (ihannetaso) toukokuun loppuun mennessä ja pysyä siellä vähintään kesän yli. Kaikki elokuun lopussa vähintään 3-tasolla olevat palkitaan!

 Aloita tänään!

Kirjaudu HeiaHeiaan ja ota se aktiivikäyttöön (viestin alaosassa kirjautumisohjeet). Kaikkien maaliskuun aikana aktivoituneiden ja merkintöjä tehneiden kesken arvomme 100 €:n Intersportin lahjakortin! Lisäksi jaamme viihdy-palkintoja matkan varrella ja toukokuun loppuun mennessä vähintään ihannetason saavuttaneiden kesken arvotaan jälleen urheiluliikkeen lahjakortti. Hyvä meininki jatkuu kesälläkin pikapalkintojen vauhdittamana ja elokuun lopussa kaikki tavoitteeseen (taso 3) päässeet ja siinä pysyneet saavat palkinnon.

Paras palkinto – voi hyvin ja viihdy!

Ota tavoitteeksesi, että etenet tasoissa ja, että pysyisit ainakin tasolla 3 vähintään kesän loppuun, mutta mieluiten koko vuoden. Pisteiden kertymisen näet suoraan HeiaHeia-nettipalvelusta/sovelluksesta. Viisi hyvinvointitasoa toimivat mittaristona ja sinulla on voimassa aina viimeisen kolmen kuukauden pisteet. Kerryttämäsi pisteet ovat siis voimassa kolme kuukautta, jonka jälkeen kolmen kuukauden takaiset pisteet häviävät aina viikko kerrallaan.

Pisteitä hyvinvointia edistävistä asioista:

Liikunnan kirjaus 1 p. / 15 min
Hyvinvointikirjaus 4 p.
Kaverin kannustaminen 1 p.
Kaverin lisääminen HeiaHeiassa 1 p.
10 000 askelta päivässä 4 p.
7,5 tuntia unta 4 p.
Treeniohjelman suorittaminen max 20 p.

Viisi hyvinvointitasoa:

Taso 1 ”Helpot voitot”:
On osallistunut hyvinvointiohjelmaan joko harvakseltaan ja säännöllisesti tai pyrähdysmäisesti. On joko aloittanut tai toteuttanut jonkin oman elämäntapamuutoksen.

Taso 2 ”Perusta”:
Tekee töitä vähintään oman hyvinvointinsa ylläpitämiseksi. Tekee keskimäärin yhden treenin viikossa ja merkitsee myös muita hyvinvointitekoja silloin tällöin.

Taso 3 ”Ihannetaso”:
Hyvinvoinnin kannalta ihannetaso. Ihminen liikkuu ja pitää huolta itsestään.

Taso 4 ”Hienosäätö” ja 5 ”Hyvinvointitaituri”:
HeiaHeian tosi aktiivikäyttäjiä ja/tai -liikkujia. Toteuttavat arjessaan aktiivisia ja hyvinvointia edistäviä elämäntapoja säännöllisesti.

Mikä on sinun tavoitteesi?

Yhteinen tavoitteemme on taso 3 ”ihannetaso”, mutta mikään ei estä sinua pyrkimästä parempaan! Tällä kerralla emme kisaile joukkueina tai toisiamme vastaan – ainoa voitettava olet sinä itse. HeiaHeian VMP-yhteisön ryhmistä saat vertaistukea ja Liikun ammattilaisten sparrausta oman tarpeesi mukaan.

Kuljetaan siis yhdessä kohti parempaa hyvinvointia!

Aurinkoisin terveisin,
Älä jaksa. Viihdy! -tiimi

Testaa oma Työelämäkondiksesi - https://apps.myzef.com/resources/vmp/87162y/index.html

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: