Tiedote

VMP Group mukana Turun RekryExpossa!

ti 14. marraskuuta 2017 10.53.37

RekryExpo'17 järjestetään ensimmäistä kertaa 22.11.2017 Turun Messukeskuksessa. VMP Group on mukana messuilla, osastomme löydät heti aulasta, osastonumero 2. Voit tutustua näytteilleasettajiin ja karttaan täällä.

Miksi kannattaa osallistua?

Kyseessä on täysin uusi tapahtuma ja tälläiselle on tällä hetkellä kova tarve erityisesti Varsinais-Suomessa. RekryExpo tarjoaa loistavan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että työpaikkailmoittelulla. Tapahtuman tarkoituksena onkin koota Turun seudulla toimivat rekrytointiyritykset ja työnhakijat yhteen. Messuilla avoinna on yli tuhat työpaikkaa.

VMP Group vahvasti ohjelmistossa mukana

RekryExpo tarjoaa suuren määrän mielenkiintoista ohjelmaa. VMP Groupilta puheenvuorot tapahtumassa pitää VMP Varamiespalvelu Turku sekä Romana Management. Romana Mangement pitää puheenvuoron ja kertoo suorahausta kokoustiloissa 1-2 klo 13:15 ja heti perään Turun VMP:ltä työnantajapuheenvuoron pitää aluejohtaja Vesa Suominen kokoustiloissa 1-2 klo 13:30. Koko RekryExpon ohjelman löydät täältä.

Turun Messukeskuksessa järjestettävä RekryExpo on avoin tapahtuma kaikille työelämästä ja työpaikoista kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 22.11. klo 10-18 ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Messubussi (linja 100) kulkee kätevästi keskustasta Messukeskukselle 45 minuutin välein. Lisää yleisinfoa RekryExposta voit lukea täältä.

Nähdään RekryExpossa!

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: