Tiedote

#Viihdysatalasissa-kesäkisan voittajat julkistettu!

to 14. syyskuuta 2017 13.59.00

VMP järjesti kesällä Facebookissaan #viihdysatalasissa-kilpailun, johon pyydettiin ihmisiä osallistumaan kertomalla mitä he ovat tehneet kesällä sata kertaa taikka satalasissa-meiningillä. Saimme valtavan kasan upeita ja mitä nerokkaimpia vastauksia. Palkitsimmekin kisan aikana muutamia pikapalkinnoilla, sillä olisimme halunneet palkita vaikka kaikki! Palkinnoksi postitimme mm. Varavaappuja, Varapelikortteja, jäätelökuponkeja, #Viihdy-paitoja jne.

Pääpalkintona #viihdysatalasissa-kilpailussa oli 500 euron matkalahjakortti. VMP Raati valitsi yksimielisesti kilpailun voittajaksi turkulaisen pyöräilijäharrastajan Mikko Leinosen. Mikko oli osallistunut kilpailuun (kisan ainoalla) videolla, jossa sunnuntaipyöräreissulla mittariin kilahtaa 99,9 km lukemista 100km. 

Mikko pääsi Turun VMP:lle noutamaan lahjakorttiaan ja herra saapuikin komean kulkuneuvon kera. Mikko kertoi bonganneensa kilpailun vähän vahingossa Facebook-mainoksesta ja voitto tuli täysin yllätyksenä. Lahjakortti oli erittäin mieluisa! Tarkkoja suunnitelmia ei matkakohteesta vielä ollut, mutta talvella johonkin lämpimään olisi tyttöystävän kanssa mukava päästä.

Vaikka Mikko ei työskentelekään meidän kauttamme, kysyimme silti Mikolta, miten viihtyminen juuri hänen omassa työssään näkyy. Mr Leinonen nimittäin on työskennellyt kymmenen vuotta jo pyöräliikkeessä, johon hän päätyi töihin ravintola-alalta. Viihtymiseen vaikuttaa aito kiinnostus työtä ja alaa kohtaan (Mikko siis pyöräilee oikeasti), joustavat työtehtävät asiakaspalvelusta pyörien kokoamiseen sekä hyvä työympäristö. Mainitsipa Mikko vielä senkin, että henkilökunnan vaihtuvuus on ollut heillä minimaalinen - erittäin hyvin viihtyvää jengiä siis kyseessä!

Oikein suuret onnittelut vielä skaban pääpalkinnon voittajalle! On erittäin hienoa kuulla että lahjakortti meni oikeaan osoitteeseen.

Kuten mainitsimme, saimme suuren läjän muitakin erittäin hyviä vastauksia. VMP Raati päätti palkita useammankin, ja halusimme antaa palkinnoksi merkityksellisiä, vastaukseen liittyviä pikapalkintoja. Emilialle (yllä) lähti uuden työn kunniaksi ruosteiset työkalut by Kultasuklaa, sekä #Viihdy-paitamme, jotta hihatkin voi kääriä ja ryhtyä hommiin. Emmalle taas lähetimme herkullista Fazerin gourmet-suklaata jos metsänherkkuja, sieniä, olisi loppusyksyyn hieman vähemmän. Hieno saalis ainakin tässä ämpärillisessä!


Virvan päätimme palkita kirjaimellisesti Caribian-lomalla, eli koko perheen lahjakortilla Turun Caribia-kylpylään. Toivottavasti Holiday Club Caribian altaat ovat hieman syvempiä ja kookkaampia kuin Virvan lisäämässä kuvassa! Ihania kylpylähetkiä toivottaa VMP Raati!


Halusimme myös palkita VMP:läisen. Pasi kertoi kommentissaan aikovansa hävittää 100 VMP-golfpalloa. Lopullista golfpallomäärää emme tiedä, mutta tästä huolestuneena päätimme palkita Pasin kommentistaan lahjakortilla golfopetukseen Vierumäen Golfkentälle. Jospa opeista olisi jotain hyötyä ja pallot eivät menisi ihan täysin hukkaan!

Suurkiitokset vielä kaikille kampanjaan osallistuneille. Kaikki kilpailukuvat ja kommentit voit käydä katsomassa VMP Suomen Facebookissa täältä.

Ihanaa syksyä toivottaa VMP Viihdy-tiimi
Ellen, Johannes, Matti, Piikka ja Tita

www.vmp.fi/viihdy

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: