Tiedote

VMP Varamiespalvelu on kesätyönhakijoiden ykköskaista

ke 29. maaliskuuta 2017 17.20.00

Henkilöstövuokrausta ja nuorten työllistämistä jatkuvasti kehittävä VMP Varamiespalvelut on toimialansa johtavia yrityksiä. Vuosittain VMP:n maksamasta palkasta nauttii yli 12.000 henkilöä eri toimialojen työtehtävissä. Kevään aikana sekä työpaikkojen tarjonta että hakemusten lähettely vilkastuvat entisestään, kun nuorten kesätyöpaikkamarkkinat avautuvat.

VMP Varamiespalvelut tarjoavat työnhakijoiden valittavaksi yli 3000 asiakasyritystä ympäri Suomea. Vastuullisena ja luotettavana yrityksenä tunnetun yrityksen työntekijäjoukko koostuu eri alojen osaajista, metalliteollisuudesta rakentamiseen ja toimistotöistä hoitoalalle. Työntekijöiden monipuoliseen joukkoon mahtuu vanhoja konkareita, mutta suurin osa joustavista työsopimuksista nauttivista henkilöistä on nuoria.

Tänäkin kesänä VMP hakee eri paikkakunnille mittavan joukon tilapäistä työvoimaa, erityisesti opiskelijoita ja nuoria, jotka vapautuvat työmarkkinoille juuri sesonkikuukausiksi. Myytti kesätöiden puutteesta elää keskusteluissa sitkeästi, mutta vastaavasti samaan aikaan useat yritykset kärsivät akuutista työvoimapulasta.

Vuokratyö on elinehto monelle toimijalle, mutta se mahdollistaa myös kausiluontoisen ja joustavan työtavan sitä kaipaaville nuorille, jotka vielä etsivät omaa alaansa tai työtahtiaan. Kesätyöt ovatkin mitä parhain keino tutustua erilaisiin työmahdollisuuksiin ilman pitkäaikaisia ja hankalia sitoumuksia.

”VMP Varamiespalvelussa nuori saa todenmukaisen käsityksen työelämästä sekä asiaankuuluvan perehdytyksen. Me kohtelemme kaikkea henkilöstöämme tasapuolisesti ja huolehdimme myös keikkatöiden tekijöiden viihtyvyydestä, etuja unohtamatta.” Kannustaa Sami Hirvonen Helsingin VMP:sta.

VMP Varamiespalveluiden kautta nuori nauttii myös takuuvarmasta ja lainmukaisesta palkasta, joka mahdollistaa vapaa-ajanvieton uudessa mittakaavassa. Kukapa haluaisi viettää kesäiltoja kotona sisällä istuen, omalla palkalla kun voi katsella auringonlaskuja vaikka festareilla.

VMP:n ainutlaatuisen ja laajan työvalikoiman löydät nykyään Oikotieltä. Voit myös täyttää hakemuksen myös sivuillamme.

Vie parhaat paikat päältä:http://bit.ly/2mGSE8Q
Katso miten viihdymme somessa @vmp_group” -tunnuksella!

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: