Tiedote

Älä jaksa. VIIHDY. -kampanja käynnissä: osallistu!

to 1. joulukuuta 2016 10.53.00

500 euron joulurahat Kemiin, Saloon ja Jyväskylään

Älä jaksa. VIIHDY. –kampanjamme käynnistyi joulukuussa. Jo liki 700 työntekijäasiakastamme on lähtenyt mukaan kampanjan ensimmäiseen vaiheeseen, jossa tarjosimme käyttöön Vierumäen HHP@Work (Happy Healthy People) –hyvinvointivalmennussovellusta (arvo 60 €). Lisäksi arvoimme pikapalkintona 20 Nenäpäiväarpaa ja buustasimme jouluiloa arpomalla 3 x 500 euroa joulurahaa. Voittajat olivat Anu Kemistä, Marjo Salosta ja Siina Jyväskylästä, onnittelut!

#Viihdy ja voita liput työporukallesi KHL-matsiin

Ei tämä kampanja toki ihan pelkkää arvontaa ole – taustalla on aito tarkoitus saada meidät kaikki viihtymään ja jaksamaan työssämme paremmin. Haluammekin levittää tätä ilosanomaa VMP-yhteisön ulkopuolelle ja siinä meitä auttaa mestarikoomikko Matti Patronen kuukausittaisten #viihdy –videoklippien avulla. Ensimmäinen filkka on nyt julkaistu kampanjasivullamme http://viihdy.vmp.fi/ ja VMP:n Facebookissa, jossa mahdollisuus voittaa työporukallesi viihtyisä kokemus Jokerien KHL-matsiin (jaossa 6 x 5 lipun paketteja).
Osallistu tästä!

Tervetuloa mukaan VIIHDY-kampanjaamme, jonka aikana jaamme 5000 €:n edestä palkintoja. Seuraava mahdollisuus voittaa 500 euroa on tulossa jo helmikuussa, koko kampanja kestää 31.5.2017 asti, joten kannattaa seurata arvontojen ja kilpailuiden etenemistä: http://viihdy.vmp.fi/

Viihtyisää työpäivää ja JOULUA toivottaa,

VMP:n Älä jaksa. VIIHDY. –kampanjatiimi Matti, Piikka, Tita, Ellen ja Johannes

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: