Tiedote

VMP:n HR-osasto vahvistuu ja tunnetaan jatkossa VMP Lisäarvopalveluina

to 4. huhtikuuta 2019 16.10.00

VMP:n HR-osasto vahvistuu uudella ammattilaisella ja uudistaa nimensä paremmin tehtäviä ja palveluitaan vastaavaksi. Entistä laajemman liiketoimintayksikön tavoitteena on tuottaa HR-toiminnan lisäksi konsernin asiakkaille uusia palveluita.

VMP:n uusiin palveluihin keskittyvä liiketoimintayksikkö saa vahvistusta, kun Tari Solla (DI) siirtyy toukokuussa Urapalvelujen parista Lisäarvopalveluiden liiketoimintajohtajaksi. Tari on aikaisemmin vastannut kasvu- ja urapalveluihin keskittyvät liiketoimintayksikön toimialajohtajan tehtävistä. ”Tarin kokemus ja laaja kontaktiverkosto sekä innokkuus tarttua uusiin haasteisiin tulevat auttamaan asiakasta eli tuottamaan lisäarvoa”, toteaa Matti Vuohiniemi tyytyväisenä.

Tari Solla on ollut rakentamassa menestyksekästä VMP Urapalvelun liiketoimintaa alusta saakka. Tarilla on ollut merkittävä rooli Urapalvelujen liiketoiminnan strategian rakentamisessa ja jalkauttamisessa sekä laajojen valtakunnallisten myyntihankkeiden kotiuttamisessa. Laaja julkishallinnon sekä eri toimijoiden kontaktiverkosto on avannut monia ovia mm. kansallisesti merkittäviin kehityshankkeisiin sekä lisännyt koko VMP konsernin tunnettuutta.

”Tartun innolla tähän uuteen mahdollisuuteen. VMP Oyj on hyvin mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa. Orgaanisen kasvun sekä erityisesti yritysostojen kautta tapahtuvan kasvun myötä meillä on mielestäni valtavasti yhteisiä voimavaroja ja osaamista hyödyntämättä ja paketoimatta palveluiksi yli sisäisten organisaatiorajojen. Myös olemassa olevien palveluidemme tehostaminen digitalisoinnin avulla ja sitä kautta paremman asiakaskokemuksen tuottaminen on tavoitteenani. Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme, ihmisiä ja yrityksiä, menestymään muuttuvassa työelämässä. Tämä on hyvä pitää joka hetki mielessä”, Tari toteaa.

Tiimiin kuuluvat myös asiakaskokemusjohtaja Hanna-Kaisa Hynni, HR-päällikkö Heidi Teperi ja jatkossa yhä enemmän henkilöstön hyvinvointiin ja kehittämiseen eli HRD:hen keskittyvä Piikka Tarkka. Saku Tähti jatkaa uusien palvelujen kehittäjänä osana tiimiä ja saa jatkossa avukseen eri asiantuntijoista koostuvan työryhmän tarpeen mukaan.

 

Lisätietoja:

HR-johtaja Matti Vuohiniemi, matti.vuohiniemi@vmp.fi, p. 040 307 5005 (lomalla 25.4. asti)
Liiketoimintajohtaja Tari Solla, tari.solla@vmp.fi, p. 0408497981

 

 

 

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Joonas Oja - 07.04.2019

Jännä ettei tätä "laajaa verkostoa" sitten voitu hyödyntää VMP:n Nuoret Töihin hankkeessa millään tavalla. Urapalvelu olisi tärkeää, mutta siihen ilmeisesti pääseekin teillä mukaan vasta kontakteilla.

Katriina Kantonen - 09.04.2019

Moikka! VMP:n laaja palvelutarjonta on paitsi yritysasiakkaiden, myös työntekijöiden käytettävissä. Työnhakijan urapalvelu on toimintamme keskiössä varsinkin työllistämishankkeissa, esim. Nuoret töihin ja Nuoret kohti töitä. Tarkoituksenamme on löytää palveluun valitulle työnhakijalle yhdistelmä erilaisia työn muotoja, täydentää osaamista koulutuksella ja saada henkilökohtaista tukea työnhakuun. -Varamiespalvelu

Joonas Oja - 24.04.2019

Edelleen odotan vastausta kysymykseen.

Miten tuohon urapalveluun voi päästä käsiksi teidän kauttanne ?

Katriina Kantonen - 24.04.2019

Hei Joonas! Pahoittelut, että jouduit odottamaan vastaustamme teknisen viiveen vuoksi. Voit olla yhteydessä TE-toimiston yhteyshenkilöösi ja kysyä lisää nykyisistä ja tulevista työllistymishankkeista. TE-toimisto valikoi alueellisesti näihin palveluihin oikeutetut työnhakijat.
VMP:n puolelta voit kysyä lisää Urapalveluista esimerkiksi Jaana Jäskeltä. Yhteystiedot kaikille Urapalveluiden yhteyshenkilöille löydät täältä: https://www.vmp.fi/blog/toimipisteet/helsinki/
-Varamiespalvelu

Joonas Oja - 10.04.2019

Miten tähän teidän urapalveluun pääsee sitten mukaan ?

Joonas Oja - 09.04.2019

No miten pääseen tähän palveluun enää mukaan sitten ? Tarve itsellä olisi luoda ehkä kokonaan uusi ura.

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: