Tiedote

VMP:n tutustuminen esportsiin huipentui Arctic Invitationaliin

pe 18. lokakuuta 2019 09.15.00

VMP:n jalkautuminen esportsin maailmaan huipentui 14.9.2019. järjestetyssä Arctic Invitationalissa. Suomen ensimmäisessä e-urheilun areenatapahtumassa vieraili tuhansia kävijöitä. VMP sekä Eezy muistivat asiakkaitaan sekä työntekijöitään tapahtuman ohessa järjestettävällä aitiotilaisuudella, jossa kattava puhujakaarti kertoi esportsin mahdollisuuksista työelämän vinkkelistä.

VMP on näkyvästi mukana tukemassa erilaisia urheilulajeja. Tänä vuonna VMP täydensi lajituntemustaan täysin uudella aluevaltauksella ja aloitti työntekijöiden ja kevytyrittäjien hakemisen eurheilun parista. E-urheilu itsessään mahdollistaa monia asioita niin itsensätyöllistäjille kuin yrityksille. VMP-konserni mahdollistaa alan parissa työskenteleville joustavia ratkaisuja työskentelyyn sekä laskuttamiseen.

-Haluamme olla kertomassa tulevaisuuden työelämän palveluista tälle edelläkävijöiden joukolle. Joustavan työn eräänlaisena pioneerina VMP on oivallinen kumppani kasvavalle alalle, jossa tarvitaan lukuisia erityisalojen ammattilaisia. Toisaalta meillä on iso joukko nuoria, jotka toivovat työllistyvänsä e-urheilun pariin, kommentoi VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark.

VMP:n asiakkaille ja työntekijöille ainutlaatuisia etuja

VMP tarjoaa säännöllisin väliajoin työntekijä- ja yritysasiakkailleen sidosryhmätapahtumia, jotka toimivat myös kiitoksina sitoutumisesta. Esportin ympärille rakennettiin kolme erilaista asiakastilaisuutta, joiden tarkoituksena oli avata e-urheilun maailmaa valikoidulle kuulijajoukolle.

Aitiotilaisuuksiin osallistuneet saivat tutustua e-urheiluun mielenkiintoisten näkökulmien kautta. Puhumassa nähtiin mentaalivalmentaja Mia Stellberg, ammattistriimaaja Rosie River, Fight Backin Pekka Hyysalo sekä Arctic Invitational -tapahtuman järjestäjä Joel Harkimo.

Joel Harkimo kertoo, että hän on käynyt paljon ulkomailla erilaisissa esports-tapahtumissa ja saanut sitä kautta palon tuoda tapahtuman myös Suomeen Hartwall Arenalle, kuitenkin omannäköisenään.

- Tutkimuksen mukaan e-urheilu on nuorten miesten keskuudessa kiinnostavampaa kuin jääkiekko. Ala ja tapahtumat ei ole vielä kehittynyt siihen, mitä ne voisivat olla. Esports-alalla ei ole osaajia tarpeeksi ja niitä tarvitaan joka päivä lisää. Skenen parissa työskentelevät ovat moniosaajia ja kunnon tekijöitä tarvitsee aina selostajista tuomareihin.

E-urheilussa, kuten muussakin elämässä, myös psyykkisestä hyvinvoinnista on huolehdittava. Mia Stellberg toimii esports maailman tunnettujen joukkueiden mentaalivalmentajana. Hän kannustaa yrityksiä kokeilemaan rohkeasti esportsin tuomia mahdollisuuksia omaan yhteisöönsä.

- Itsensä kehittäminen on loputon tie. Henkinen hyvinvointi on sama kuin fyysinen: pitää sitoutua ja treenata monta kertaa viikossa. E-urheilu voi tuoda positiivisia asioita työympäristöön. Esimerkiksi kahvitauon sijasta voitaisiin pelata tai nostattaa ryhmähenkeä jakamalla joukkueet ja järjestää matseja. On tervetullutta, että lähdetään ulos siitä omasta ammattiroolista. E-urheilua voidaan hyödyntää yksilötasolla, ryhmässä tai koko organisaatiossa.

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: