Tiedote

VMP Cup esports-turnaus alkaa — tule seuraamaan pelin kulkua!

ti 13. elokuuta 2019 10.00.00

VMP:n yhteistyökumppanuus Kanaliigan kanssa mahdollistaa VMP:n työntekijöiden osallistumisen e-pelaamisen maailmaan VMP Cup esports-turnauksen muodossa. Ilmoittautuminen turnaukseen on nyt päättynyt ja kilpailu VMP Cupin kovimman tiimin tittelistä voi alkaa.

VMP Cupin turnauksen pelit pelataan Kanaliigan serverillä onlinena. Karsintaturnaukset pelataan double elimination -formaatilla, eli joukkue tippuu turnauksesta kahdella häviöllä. Kuitenkin kahdella voitolla osallistujat varmistavat tiensä neljän parhaan tiimin joukkoon syyskuussa järjestettävään finaaliin, joka pelataan uunituoreessa Helsingin VMP:n toimistossa.

Turnauksen LAN-finaali kilpaillaan torstaina 12.9. VMP Helsingin upeissa uusissa tiloissa. Finaali on tehty jatkoon päässeille tiimeille mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi: pelaajien ei tarvitse tuoda omia koneita, vaan VMP on järjestänyt paikan päälle kaiken tarvittavan viimeiseen kohtaamiseen. Lisäksi finaalissa pelaavat joukkueet saavat apuvoimiksi ja koutseiksi VMP:n järjestämät ”varamiehet”, jotka ovat esports-piireissä tunnettuja striimaajia ja pelaajia.

VMP Cupin viimeistä taistoa on mahdollista päästä seuraamaan paikan päälle, jolloin pääsee tutustumaan etkojen muodossa VMP:n uusiin toimitiloihin ja toimintaan. Lisäksi tapahtumaan on järjestetty mukavaa ohjelmaa ja paikalle saapuu myös turnauksessa menestyneiden joukkueiden lisäksi e-urheilun tuttuja nimiä.

Mikäli et pääse paikan päälle kannustamaan joukkueita, niin finaalia on mahdollista seurata live-streamin kautta Matti "C0pter" Korvenmaan selostamana. Finaali aloitetaan 12.9. klo 14:00 ja arvioitu päättymisaika on noin klo 19:00.

Pääset seuraamaan valittujen online-peli livelähetyksiä ja finaalia Kanaliigan Twitch-kanavalla.

Kaikki mukaan seuraamaan VMP Cup-turnausta!

Aikataulu:

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: