Tiedote

Ammattipelaajan matkassa kohti tulevaisuuden työpaikkoja

pe 24. toukokuuta 2019 10.00.00

Kello lähenee ilta seitsemää ja ammatikseen pelaava Roosa Puonti on valmistautumassa pian alkavaan live streamiin Twitchissä. Työhuoneessaan hän käynnistää tietokoneen ja laittaa streamin asetukset kuntoon ja aloittaa suoran lähetyksen. Tänä vuonna hän kertoo seuraajilleen myös tulevaisuuden työstä henkilöstöpalveluyritys VMP:n kanssa.

Työelämän edelläkävijä VMP Varamiespalvelu on jalkautunut esportin maailmaan etujoukoissa ja toimii syksyllä järjestettävän megatapahtuma Arctic Invitationalin kumppanina. Roosa Puonti, eli taiteilijanimeltään Rosie River työskentelee VMP:n sisältöjen juontajana, haastattelijana ja hostina. River tulee seuraamaan esport-maailmaa aitiopaikoilta joukkueiden valmistautuessa isoon CS- turnaukseen syksyllä ja kertoo kilpapelaajien työstä.

VMP haluaa olla mukana luomassa tulevaisuuden työpaikkoja ja kokee tärkeäksi kertoa työnhaku- ja työllistämismahdollisuuksistaan uudenlaisten vaikuttajien kanavissa. VMP työllistää tuhansia nuoria eri toimialoille joka vuosi ja joustavana työvoimana toimiminen mahdollistaa ihmisen kehittymisen myös oman kiinnostuksen parissa vapaa-aikana.

-Olen innoissani siitä, että VMP haluaa lähteä viemään tätä nousussa olevaa alaa eteenpäin. Työmahdollisuudet varmasti kasvavat, koska tietoa tulee koko ajan enemmän ja eri kanavista. Se on hyvä asia, koska ihmisillä on vielä ennakkoluuloja siitä, että onko tämä ollenkaan oikeata työtä. On hienoa tehdä yrityksen kanssa töitä, joka ymmärtää tämän olevan aitoa.

Puonti kannustaa omien taitojensa hyödyntämiseen ja kehittämiseen työelämässä esimerkiksi kevytyrittäjänä.

- Kevytyrittäjyys on hyvä vaihtoehto kokeilla osaamistaan ja samalla tehdä esimerkiksi osa-aikatöitä. Kaikesta kokemuksesta on aina hyötyä! Minulla on CV täynnä erilaisia hommia ennen täyspäiväisen striimamisen aloittamista ja koen kaikista työpaikoista opituista taidoista olleen hyötyä nykyisessä ammatissani.

Arctic Invitationalin kumppanuudessa on mukana myös VMP-konserniin kuuluva Eezy, joka tarjoaa itsensätyöllistäjille helpon ja ketterän palvelun. Eezyn kevytyrittäjyys ja VMP:n keikkaduunit ovat toimiva kombo työntekijälle oman osaamisen kehittämiseen ja myymiseen sekä antavat taloudellista turvaa harrastamiseen.

VMP mahdollistaa nuorille työntekijöille erilaisiin aloihin tutustumisen ja monipuolisen työkokemuksen. Töitä on tarjolla kaikenlaisille osaajille ja myös täysin uusien nimikkeiden muodossa. Tänä kesänä rekrytoitu esportstuottaja ei varmasti ole viimeinen kasvavalle alalle haettu osaajalupaus. 

 

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: