Tiedote

Eezyt työtoverit

to 13. helmikuuta 2020 13.30.00

Hyvät työkaverit tekevät arjesta paljon kevyempää. Meillä on noin 400 hengen työyhteisö, jossa yhteen hiileen puhaltamista ja toisten kunnioittamista pidetään arvossa. Eezyllä työkaveruus näkyy ystävyytenä myös vapaa-ajalla. Millaisia ystävyksiä meiltä sitten löytyy? Eezyn työntekijät kertovat.


”Onneksi minulla on ystävä työkaverina! Kun vapaa-ajan täyttää perhe ja monet harrastukset, niin ystäville jää vapaa-ajalla aivan liian vähän aikaa. Tämän ystävän kanssa saa onneksi viettää sitten aikaa töissä! Kuinka Huippua? Mun ystävä töissä on Sonja. Olemme olleet Sonjan kanssa ensin työkavereita Forssassa, ja monen mutkan kautta päätyneet jälleen työkavereiksi tänne Huittisiin. Sonja on aina ymmärtänyt minun huumoriani! Pienessä toimistossa olemme viettäneet paljon aikaa kaksin, joten siinä väistämättäkin tulee kerrottua toiselle paljon iloja ja suruja.

Tapasimme ensimmäisen kerran vuonna 2013, kun hain vuokratyöpaikkaa ja kävin hänellä haastattelussa. Uudelleen tapasimme sitten seuraavan vuoden alussa, kun pääsin haastatteluun Forssaan haussa tuolloin olleeseen HR-koordinaattorin paikkaan. Siitä se sitten lähti 😃 Sonja on yksi suuri sydämisimmistä ihmisistä mitä olen koskaan tavannut. Häneen on aina voinut luottaa, ja itse olen aina pyrkinyt olemaan hänen luottamuksensa arvoinen.

Hyvää ystävänpäivää Sonja! Oot paras ❤ (toivottavasti jotain herkkuja iltapäiväkahville on tarjolla) Eihän me tätä matkaa olla Sonjan kanssa tietenkään kaksin kuljettu. Isoin kiitos meidän tapaamisestakin kuuluu Siljalle, joten lämpöinen halaus Siljalle! Ystävänpäivänä erityiset terveiset saa ilman muuta Taija ja Ari ❤ Mutta halauksien kera terkut myös ihanalle Idalle ja muille ihanille 😉”

-Suvi Pelto-Knuutila

 

”Olemme yhteydessä toistemme kanssa myös vapaa-ajalla vähintään viestitellen. Ollaan käyty konserteissa, juhlimassa, ratsastamassa, laskettelemassa, yökyläilty toisillamme, hoidettu toistemme koiruuksia, reissattu maailmalla ja odotetaan kovasti seuraavaa isoa yhteistä reissua heinäkuussa. Meillä on samanlainen huumorintaju ja elämänkatsomus niin töissä, kuin vapaallakin. Yhdessä jaetaan ilot ja surut.

Meidän ystävyys alkoi töissä jo ensimmäisenä päivänä lounaalla sushiravintolassa, kun veimme Ninan uutena työntekijänä sinne syömään osan työporukan kanssa. Iso respect, kun Nina kertoi sushin syönti enkastaan (40 kpl) 😃 Lisäksi Nitan toimistokoira Obelix sulatti koiria rakastavan Ninan sydämen. 1.3. meillä tulee kolme vuotta täyteen ja heti alusta asti on klikannut, koska sushi!😃

Nalle Puhia lainaten: Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät"

-Nitta Teittinen ja Nina Blomqvist

 

” Olen tutustunut Güliniin kun menin edelliseen työpaikkaani n. 12 vuotta sitten. Mielestäni hän oli aivan heti alusta alkaen valloittava persoonallinen ilopilleri! Missä G on, siellä on aina hauskaa! Vaihdoimme työpaikkaa, ja nyt olemme taas samassa Eezyssä porukassa. En voisi kuvitella arkipäiviä töissä ilman hyviä ystäviä! Arjen lisäksi olemme lomailleen paljon yhdessä, esim. Thaimaassa ja patikointireissulla Espanjassa. Huippukokemus oli kiivetä yhdessä Afrikassa Kilimanjaron huipulle! Se on varmaan yksi elämäni huippukokemuksia, jonka sain jakaa hyvin ystävien kanssa. Luulen, että olemme hyviä ystäviä, koska emme ole samanlaisia. Toinen tuo toisesta parhaat piirteet esiin ja yhdessä olemme vahvempia, rohkeampia ja viisaampia 😊

Eezy Kevytyrittäjien porukka on niin huippua ja sanoisin jopa, että kaikki työkaverini ovat kavereitani! Lähtisin kenen tahansa kanssa vaikka lomamatkalle vapaa aikanani! Eezyllä työntekijät ovat ihania ja niin erilaisia, se juuri tekee tästä hedelmäsalaatista niin makean.”

-Sari Seuna

 

” Anne Halttunen - kiva kävelykaveri, joka saanut mut syttymään teatterista. Naurua vedet silmissä Annen kanssa. Minna Mäkelä - mun oma keittiöpsykologi. Ystävyys seurannut edellisestä työpaikasta. Joittenkin kanssa vaan kemiat kolahtaa😍 Saija Hellsten - ystävyyttä usealta vuosikymmeneltä. Hauskoja hetkiä ja tekemistä yhdessä; mökkireissuja ja Egypti. Kaikki työkaverit ovat ihania arjen sankareita.”

-Johanna Timgren

 

” Aloitin senaikaisella VMP:llä elokuussa 2011 ja pian sen jälkeen toimistoomme asteli myös Fatbardhe Hetemaj. Tapasimme aluksi usein pahoilla teillä keittiön keksikaapilla ja pian jo vietimmekin myös vapaa-aikaa yhdessä. Fade on energinen, lojaali ja iloinen persoona, joka piristi meidän kaikkien työpäiviä ihan olemassaolollaan. Emme tehneet samoja työtehtäviä, mutta pienessä toimistossamme saimme silti viettää paljon aikaa yhdessä. Ylhäällä kuva, jossa dokumentoitu lempiharrastuksemme toimistolla - kun toinen sähläsi, toinen oli kameran kanssa paikalla. 😃 Nykyään hän on yksi parhaista ystävistäni ja näemme usein vapaa-ajalla, vaikkemme samassa työpaikassa enää aikoihin ole olleetkaan.

Olen saanut Eezyn kautta paljon tärkeitä ihmisiä elämääni ja olen tästä hyvin kiitollinen. Kai se vaan on usein niin, että samaan työpaikkaan ajautuu samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa on sitten helppo ystävystyä.  Avoin, kannustava ja suorapuheinen työyhteisö luo oivat olosuhteet ystävyyssuhteiden syntymiselle. Tärkeintä on, että jokainen saa aidosti olla oma itsensä töissä ja tämä onkin se kulttuuri, jota haluan pyrkiä omalla toiminnallani edistämään. ”

-Meri Halonen

 

”Olemme tavanneet 2018 joulukuussa, kun Miira aloitti Hennan kollegana. Saman tien juttu luisti hyvin ja tuntui, että toiselle voi puhua mistä vaan; niin työhön kuin yksityiselämäänkin liittyen. Huumori yhdistää meitä. Etenkin huono huumori. Aina voi luottaa siihen, että toinen nauraa, kun kertoo omasta mielestään hauskan jutun. 

Olemme lähtökohtaisesti hyvin erilaisia, mutta kumpikaan ei koskaan arvostele toisen tekemisiä tai valintoja. Korkeintaan erilaisista ruokailutottumuksista voi huumorilla heittää jonkun piikikkään kommentin. Huonostakin päivästä tulee hyvä, kun näkee toisen toimistolla. Vaikka vapaa-ajalla ehdimme näkemään melko harvoin, olemme tekemisissä lähes päivittäin vähintäänkin viestien välityksellä. Toisinaan kuitenkin nautimme toistemme seurasta viinilasillisen (lue: pullollisen) äärellä ja silloin juttua riittää loputtomiin.

Mikä toisessa on sitten parasta? "Miirassa parasta on positiivisuus, aitous ja se, ettei hän ei koskaan arvostele ystävän huonojakaan päätöksiä (tietenkin hän on myös hauska ja kaunis)." Molemmat arvostavat toisissaan hyvin paljon samoja piirteitä. "Hennassa parasta on se, että hän puhuu suoraan ja rehellisesti kuitenkaan loukkaamatta koskaan ketään. Hän on erittäin empaattinen ja ajattelee aina muiden parasta. Kun minulla on huono päivä hän jaksaa aina muistuttaa siitä kuinka ihana ja lahjakas tyyppi oikeasti olen." Työpaikalta voi todellakin löytää ystäviä, mutta se vaatii itseltä avoimuutta ja halua tutustua muihin. Olemalla oma aito itsensä voi löytää ihmisiä, joiden seurasta haluaa nauttia myös vapaa-ajalla. Hyviä ja kestäviä ihmissuhteita syntyy työyhteisössä, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja jokaisen omaa persoonallisuutta arvostetaan. ”

-Miira Malmivuori  ja Henna Kivakka

 

"Eezy Kevytyrittäjien työyhteisö on minulle hyvin merkityksellinen ja olen varmasti saanut elinikäisiä ystäviä. Ehkä hauskin esimerkki siitä on se, että en raaskinut edes äitiyslomalla olla kotona, vaan hengailin vauvan kanssa toimistolla todella usein. Vaikka vauvan kanssa oli ihanaa, niin tuplasti ihanampaa oli jakaa vauva-arkea työkavereiden kanssa 😃"

-Johanna Setänen

Eezyn väki toivottaa oikein ihanaa ja lämmihenkistä ystävänpäivää!

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: