Tiedote

VMP Yrittäjähaastattelu: Jukka Korhonen, VMP Hyvinkää- Järvenpää- Riihimäki

ti 28. toukokuuta 2019 11.00.00

Jukka Korhonen osaa pitää monet langat käsissään yhtä aikaa. Hänen vastuullaan on neljä eri VMP:n toimialuetta; Riihimäki, Hyvinkää, Järvenpää, sekä pääkaupunkiseudun rakennuspuoli. Korhonen päätyi VMP:n franchising-yrittäjäksi tutun aluepäällikön kertoessa alasta, jolloin kiinnostus mukaan lähtemisestä heräsi.

”Päätin soittaa ketjun johtoon, ja tiedustella mahdollisuutta ryhtyä VMP-yrittäjäksi. Sovimme puhelun tiimoilta tapaamisen ja tapaamisen perusteella molemminpuolisen pähkäilyn jälkeen lähdin mukaan VMP-yrittäjyyteen.”

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Korhonen toimii yrittäjänä.

”Olen toiminut yrittäjänä n. kymmenen vuotta yhteensä tätä ennen. Olin aiemmin Makuuni -ketjulla franchising-yrittäjänä ja sen lisäksi minulla oli oma yritys, joka myi yrityksille ja urheiluseuroille tekstiilituotteita.”

Monipuolinen työ

Yrittäjän arki on usein kiireistä ja kahta samanlaista työpäivää ei ole. Työtehtäviä löytyy joka päivälle laidasta laitaan.

”Neljän konttorin hallinnointi on kyllä aikamoista jumppaa, onneksi on hyvä henkilökunta tukena. Hallinnollisen puolen lisäksi yritän tehdä myyntiä aina kun mahdollista. Sen lisäksi on paljon asiakastapaamisia, -tilaisuuksia, sekä henkilöstön kanssa kaikenlaista. Esimerkiksi tänään on mennyt koko aamupäivä TYKY-päivillä.”

Korhonen kertoo pitävänsä työssään eniten asiakkaiden parissa työskentelystä, mikä on myös hänen vahvuutensa. Vuosittainen kasvu ja pitkäaikaiset asiakkuuskumppanit puoltavat tätä asiaa.

”Tekisin mielelläni vielä enemmän asiakkuuksien kanssa töitä. Siitä minä nautin.”

Yrittäjyys ja vapaa-aika

Viime vuosien voimakas kasvu, sekä neljän alueen pyörittäminen ei aina ole helppoa. Mitä enemmän kauppa käy, sitä enemmän on töitä. Tasapainon löytäminen työn ja vapaa-ajan välillä on joskus vaikeaa. Stressinpoistokeinona Korhonen urheilee niin paljon, kuin vaan ehtii.

”Toivoisin, että saisin jossain määrin kevennettyä työpäiviäni. Olen yrittänyt joskus pitää etäpäiviä perjantaisin, mutta se ei onnistu kovinkaan montaa kertaa vuodessa. Tämä työ tempaisee helposti mukaansa ja asiat tulevat mieleen vapaa-ajallakin. Pitäisi löytää sellainen tasapaino. Urheilua harrastaessa ei tosin tule työasioita mietittyä.”

Mutta mikä on Korhosen paras muisto VMP:ltä?

”Kokonaisuus tietysti. Tämä on hyvin monipuolinen ala, jossa on paljon mielenkiintoisia ja haastaviakin juttuja. Muistan, kun joskus muutama eläkkeelle jäävä yrittäjä sanoivat, että kyllä tämä tällainen korkeakoulu työelämään on.”

Minkälaista tunnetta tämä blogi herätti sinussa? Valitse alta.

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: