Tiedote

Monityöurabloggaaja Mira: SANNI ja Salppurin kisat

pe 2. maaliskuuta 2018 12.40.00

Itselläni on ollut hiljaisemman puoleista viimeiset pari kuukautta extratöiden suhteen. Omalta osaltaan johtuen siitä, että olen ottanut ns. omaa aikaa ja nauttinut hieman vapaasta, mutta omalta osaltaan myös itselläni on ollut hieman motivaation puutosta.

Kun tajusin tuon jälkimmäisen, tunsin pientä omantunnontuskaa tuosta, koska olihan ravintola-ala juuri minun juttuni ja aina olin siellä niin hyvin viihtynyt. Asiaa pyöriteltyäni totesin, että se on ihan ok. Aina ei tarvitse jaksaa eikä kiinnostaa, kukaan meistä ei ole robotti.

Aloitin salilla käymisen taas muutaman vuoden tauon jälkeen viime vuoden lopussa ja tuohon olin etsinyt välillä jopa väkisin motivaatiota. Tietysti turhaan, mikään idea tai kipinä ei synny väkisin vääntämällä. Kun olin antanut ajatuksen mennä hautomon puolelle, rupesi tahto löytymään itsestään. Nyt taas olen positiivisesti koukussa tuohon metallin ja hien hajuiseen tilaan.

Samantapaisesti kävi työmotivaationi kanssa. Olin tullut lennolta kotiin ja heräsin todella aikaisin hieman pöhnäisenä ja sekaisin aikavyöhykkeistä.

Ajatus sängystä nousemisesta ei vielä houkuttanut, joten mitäpä muuta tein kun avasin Facebookin ja selasin uutiskanavaani. Silmilleni pomppasi VMP:n uutinen, jonka otsikossa oli mainittu SANNI.

"SANNI ja VMP ovat solmineet yhtestyösopimuksen, jossa etsitään SANNIn kesän päätöskiertueelle assistenttia VMP hakijoista. Samalla neuvotaan ja annetaan vinkkejä työnhakuun, jaetaan palkintoja sekä muita työpaikkoja nuorille." Mielestäni aivan mahtava ja nokkela idea. Työelämässä on todella jees törmätä tuoreisiin ajatuksiin ja rekrymalleihin. Tämä on juuri sitä.

Oli musiikin harrastaja / rakastaja tai ei, tämä duuni on pelkästään erilaisuutensa ja tarjoaman kokemuksen kannalta niin erityislaatuinen, että hakemusta kannattaa laittaa ehdottomasti sisään kun haku polkaistaan käyntiin.

Alla vielä linkki, jos et ole uutiseen törmännyt vielä:

http://uutishuone.vmp.fi/pressreleases/sannin-kesaekiertueella-haku-paeaellae-vmp-etsii-paeaetoeskeikalle-assistenttia-2416561

Seuraavana päivänä puhelimeni soi toisenlaisen työn merkeissä. ”Kiinnostaisiko sinua tulla töihin Salppurin kisoihin, ottaisimme sinut mielellämme tiimiimme.”

Totta kai minua kiinnostaa! Olen ollut Salppurin kisoissa duunissa viimeiset pari vuotta ja onhan se ihan omanlainen tapahtuma ja se pelkästään fiiliksen takia puen työkengät jalkaan.

Vaikka Salppurin kisojen työntekijät tulevat useamman työnantajan kautta, on hiukeaa nähdä niin paljon tuttuja kasvoja joka vuosi. Sekin, että kisat ovat vakiinnuttaneet keikkatyöläisiä palaamaan kerta toisensa jälkeen, kertoo siitä, että siellä olosta ja työnteosta nautitaan.

Tämän parin päivän motivaatioryöpyn jälkeen olin taas täynnä ihan uudenlaista energiaa, millä porskutetaan varmasti pitkä pätkä eteenpäin. Huippu homma, miten asiat lopulta nitoutuvat yhteen itsestään. Motivaation täyteistä kevään odottelua kaikille!

Mira Vanhanen

Matkailualalta valmistunut, ravintola-alaan rakastunut ja nykyisin lentoemäntänä työskentelevä monityöurabloggari.

Kommentointi

Nimi: *
Sähköposti: *
Kommentti: *
 

Kommentit

Ei kommentteja

Uutisen jakaminen

Jaa kirjoitus tuttavalle: