Seuraa VMP Varamiespalvelu

​Työkyvyn kehittäminen on yhteistyötä – Eteran Työkykypalkinto VMP Varamiespalvelulle

Lehdistötiedote   •   Syys 22, 2017 16:14 EEST

Tiedote 22.9.2017

Keskinäinen vakuutusyhtiö Etera palkitsi torstaina 21.9. vuoden 2017 Työkyky-palkinnon voittajan. Viiden työkykyä ansiokkaasti edistäneen finalistiyrityksen keskuudesta voittajan valitsi MTV Uutisten päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Vuosittain jaettavan ansion kriteereiksi tänä vuonna valikoituivat Eteran mukaan erityisesti suunnitelmallisuus sekä tuloksekas työ työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämiseksi. VMP Varamiespalvelu valikoitui voittajaksi viiden finalistin joukosta. Mukana loppumetreillä olivat Aallon Tilitoimisto Oy, Alfons Håkans Oy, Arjessa Oy ja KPMG Oy Ab. Kilpailun tuomari Merja Ylä-Anttila tutustui yritysten toimintaan myös vierailemalla toimipisteissä ympäri Suomea. Eri aloilla ja kaupungeissa toimivat yritykset huolehtivat kaikki omasta henkilöstöstään hyvin erilaisin keinoin.

Kiitos panoksestasi - työtämme ja tuloksiamme arvostettiin

Työssä ja elämässä jaksaminen/ viihtyminen/hyvinvointi on kiinni itsestä, sitä ei voi tehdä toisten puolesta. Palkinto on kiitos VMP:läisille, jotka ovat pitäneet huolta omasta hyvinvoinnistaan ja tukeneet työkavereitaan viihtymistyössä.

Perinteisesti työelämässä kehitetään ja mitataan jaksamista. Suuri osa työntekijöistä kuitenkin on tyytyväisiä, että on työtä ja erittäin monet jopa pitävätkin työstään. VMP Groupissa tavoitteenamme on muuttaa työelämää. Asenteella on iso merkitys näissä asioissa, koko paketti kiteytyy kampanjasloganiin ”Älä jaksa. Viihdy.”

Paljon on vielä mahdollisuuksia

Tavoitteena on jatkossakin kerätä tietoa henkilöstön tarpeista ja rohkaista tarttumaan mahdollisuuksiin edistää ja ylläpitää omaa viihtymistään.

Sentica Partnersin tulo enemmistöosakkaaksemme lisää entisestään voimavaroja ja osaamista kehittyä yrityksenä. Tavoitteena on kehittää suomalaista työelämää askel kerrallaan.

Matti Vuohiniemi
HR-johtaja
040 307 5005,
matti.vuohiniemi@vmp.fi

Lue finalistiesittelymme Eteran sivuilta: http://www.etera.fi/muutpalvelut/uutishuone/#/news/vmp-eteran-tyoekykypalkintofinalisti-2017-vuokratyoentekijaen-hyvinvoinnista-huolehtii-kaksi-tyoeyhteisoeae-ja-esimiestae-256940

Olemme lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 henkilölle. Olemme suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimimme franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa.

VMP Group -konserniin kuuluvat yritysketju VMP Varamiespalvelun lisäksi erilaisia koti-, hoiva- ja sairaanhoitopalveluja tarjoava Alina, johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut Romana Management, laskutuspalveluyritys Eezy sekä rekrytointeja, soveltuvuusarviointeja tekevä Personnel Group ja Sijaishaltija, joka on kehittänyt erilaisia palveluita nuorten työnsaannin ja sijaisten löytämisen helpottamiseksi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Agree With Privacy Policy