Seuraa VMP Varamiespalvelu

SANNIn kesäkiertueella haku päällä, VMP etsii päätöskeikalle assistenttia

Lehdistötiedote   •   Helmi 14, 2018 14:00 EET

SANNI, yksi tämän hetken suosituimmista ja omaleimaisimmista pop-artisteista starttaa kesäkiertueensa yhdessä VMP:n kanssa. VMP toteuttaa SANNI:n kiertueella Suomen mageimman työhaastattelun kesällä 2018. VMP tulee näkymään SANNIn keikkabussissa sekä digitaalisesti VMP:n kanavissa.

Tarttuvista riimeistään tunnettu musiikintekijä SANNI kiertää koko kesän ahkerasti Suomen suurimpia festivaaleja ja yleisön villitsemisen ohessa valikoi nyt myös työnhakijoita mitä makeimmilla mestoilla kiertueen yhteydessä.

Suurta suosiota kaikissa ikäryhmissä nauttiva SANNI on loistava esikuva nuorille, joka mahdollistaa luontevan yhteistyön VMP:n kanssa. Ainutlaatuinen ja avoin asenne, omiin vahvuuksiin uskominen, tiimityö ja monipuolinen kokemus ovat vieneet SANNIa omalla urallaan eteenpäin, mutta auttavat myös nykypäivän työn etsijää.

Alkukesästä alkavan kampanjan tarkoituksena on antaa SANNIn faneille mahdollisuus päästä osallistumaan kiertueen päätösmatkaan assistentin roolissa, keikkabussin puitteissa. Samassa yhteydessä VMP jakaa hakijoille yleiseen työnhakuun liittyviä vinkkejä ja palkitsee aktiivisia ”hyviä tyyppejä” erilaisin kilpailupalkinnoin. Vaikka assarin lopulliselle paikalle valitaankin vain yksi hakija, voi työura avautua kampanjan kautta ympäri Suomen useille tuhansille nuorille.

Erityisesti sosiaalisen median kanavissa seurattu SANNI istuu aitoudellaan vastuullisuudesta ja työviihtyvyydestään palkitun VMP:n tyyliin. ”SANNI on meidän näköinen tekijä, joka piristää olemassaolollaan koko duunipaikan fiiliksen. Hänessä on samaa valoa ja positiivisuutta, mistä VMP:läisiä usein kehutaan. Uusien työnhakijoiden löytäminen on koko ajan haasteellisempaa ja SANNIn kiertue tarjoaa meille ihanteellisen kanavan löytää tuoreita, innokkaita tekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin ympäri Suomen”, vahvistaa VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark.

Kaupallisista yhteistöistä Warner Music Finlandilla vastaava Ville Ahtiainen sanoo, että ”on mahtavaa kun kaksi toisiaan tukevaa tekijää löytää toisensa. Tässä yhteistyössä on löydetty se punainen lanka, jonka takia markkinointiyhteistyötä on kannattava tehdä. SANNIn kiertue tavoittaa mielettömän määrän potentiaalisia työnhakijoita. Samalla voidaan tarjota faneille aivan huikea mahdollisuus päästä päiväksi unelma duuniin SANNIn kiertueelle assariksi. Perfect match!”

SANNIn assari -kamppissivut on avattu, tsekkaa haut ja somekisa täätlä: sanninassari.vmp.fi

Lisätiedot:

Ville Ahtiainen, Brand Partnership Director, Warner Music Finland, 040 552 3046
Kirsi Lönnmark, viestintä- ja markkinointipäällikkö, VMP Group, 050 351 9350

SANNIn kesäkiertueen päivämäärät täydentyvät tänne: http://warnermusiclive.fi/artistit/sanni/

Olemme lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 henkilölle. Olemme suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimimme franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa.

VMP Group -konserniin kuuluvat yritysketju VMP Varamiespalvelun lisäksi erilaisia koti-, hoiva- ja sairaanhoitopalveluja tarjoava Alina, johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut Romana Management, laskutuspalveluyritys Eezy sekä rekrytointeja, soveltuvuusarviointeja tekevä Personnel Group ja Sijaishaltija, joka on kehittänyt erilaisia palveluita nuorten työnsaannin ja sijaisten löytämisen helpottamiseksi.

Kommentit (4)

  Olisin erittäin kiinnostunut. Mihin voin laittaa hakemuksen?

  - Kimmo - 2018-02-15 02:49 EET

  Moikka Kimmo! Palaamme lähempänä kesää tähän, laita vaikka meidän somet seurantaan niin pysyt ajan tasalla assarinhausta!

  t. Ellen / VMP

  - Ellen Into - 2018-02-15 08:50 EET

  Moikka, tuota milloinkas se haku oikeen aukeaa? Itse en saa edes sitä assarihaun sivustoa auki (vaikka sen piti aueta kaiketi tällä viikolla)

  - Kaisa - 2018-04-04 17:18 EEST

  Hei Kaisa, kampanjasivut avataan tosiaan tämän viikon aikana (nyt on vasta viikko puolivälissä :) ) ja itse haku on tarkoitus avautua ensi viikon lopulla. Toivottavasti jaksat vielä hetken odotella, enää ei mene montaa päivää. Terkuin Gidde/VMP viestintä

  - Kirsi Lönnmark - 2018-04-04 17:33 EEST

Lisää kommentti

Kommentti

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="https://uutishuone.vmp.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.