Seuraa VMP Varamiespalvelu

Salon dynaaminen IoT Campus vahvistuu henkilöstöalan ammattilaisilla

Lehdistötiedote   •   Marras 15, 2017 10:01 EET

Tiedote 15.11.2017

VMP Group jalkautuu VMP Varamiespalvelun johdolla IoT Campuksen yrittäjien ja yritysten tueksi. Positiivisen rakennemuutoksen ja Salon alueen työttömyyden laskiessa, rekrytointiammattilaisten uusi toimipiste kehityksen keskiössä on tervetullut.

Henkilöstöpalvelualan johtajiin jo 30 vuotta kuuluneen VMP Varamiespalvelun tarkoituksena on olla tukemassa ja helpottamassa uusien yritysten sijoittumista Saloon. Erikokoisille yrityksille ja yrittäjille työvoimaa tarjoava VMP haluaa lisäksi vauhdittaa Campuslaisten kasvua.

”Toimipiste Salon IoT Campuksella on uusi ja mielenkiintoinen mahdollisuus olla mukana paikallisessa nousukiidossa. Meneillään oleva, positiivinen draivi näkyy ja kuuluu asiakkaissamme ja työntekijöissä. Kannamme kortemme kekoon yhdistämällä osaajat siellä, missä bisnes tapahtuu.” Kommentoi VMP:n Salon yrittäjä Mikko Jaakkola, joka jatkaa toimintaa myös vanhassa liikkeessään keskustassa. Uutta toimitilaa hänen kanssaan vetää yrittäjä Charlotta Jaakkola.

Tulevaisuuden töitä ja tekijöitä etsii uuden toimipisteen toinen liittolainen, Romana Management. Johtamisen ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut yritys on oivallinen kumppani IoT:n menestyksille, joiden henkilöstöstä etsitään uuden tason voimavaroja. Suorahakujen ja rekrytointien ohella Romana toteuttaa soveltuvuusarviointeja, joilla minimoidaan uuden yrittäjän riski virherekrytoinnista.

Salon IoT Campukselle avattavan VMP Group-toimipisteen myötä kaikki muutkin konsernin palvelut tulevat lähemmäksi toimijoita. Kattava konsepti käsittää peruspalveluiden lisäksi mm. soveltuvuusarviointien ammattilaisen, Personnellin ja laskutuspalvelu Eezyn tuotetarjonnan.

Romana Managementin konsultti ja partneri Ville Valtonen näkee monipuolisen osaamisen kaikenkokoisten firmojen etuna Campuksella. ”VMP Group on edelläkävijä digitalisoinnin hyödyntämisessä ja näemme siinä suuret mahdollisuudet palvella IoT:n erilaisia kumppaneita. Konsernimme tausta huomioiden voimme miettiä yrittäjälle laaja-alaisesti ratkaisuja henkilöstöhaasteisiin. Löydämme oikeat osaajat, mutta työkalupakissamme on uusinta tietotaitoa myös robotiikasta ja kevytyrittäjyydestä.”

VMP Groupin nimellä palveleva toimipiste sijaitsee IoT Campuksen Centrossa, toisessa kerroksessa.

VMP Groupin liikevaihto oli viime vuonna 147 miljoonaa euroa, kasvua vuodesta 2015 oli 16 prosenttia. Suomalainen VMP Group on perustettu vuonna 1988 Turussa, ja se työllisti viime vuonna 18000 henkilöä. Konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu, Romana Management, Alina, Eezy, Personnel ja Sijaishaltija.

Lisätietoja:

Charlotta Jaakkola, yrittäjä
VMP Varamiespalvelu
puh. 044 572 9949 tai charlotta.jaakkola@vmp.fi

Olemme lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 henkilölle. Olemme suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimimme franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa.

VMP Group -konserniin kuuluvat yritysketju VMP Varamiespalvelun lisäksi erilaisia koti-, hoiva- ja sairaanhoitopalveluja tarjoava Alina, johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut Romana Management, laskutuspalveluyritys Eezy sekä rekrytointeja, soveltuvuusarviointeja tekevä Personnel Group ja Sijaishaltija, joka on kehittänyt erilaisia palveluita nuorten työnsaannin ja sijaisten löytämisen helpottamiseksi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="https://uutishuone.vmp.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.