Seuraa VMP Varamiespalvelu

Robotit ja tekoäly tärkeässä roolissa tulevaisuuden henkilöstöpalveluissa - VMP Group ja Most Digital solmivat strategisen kumppanuussopimuksen

Lehdistötiedote   •   Marras 01, 2017 14:01 EET

Työelämän murros, digitalisaatio ja robotiikan yleistyminen tulevat muuttamaan myös henkilöstöpalvelualaa voimakkaasti. Pysyäkseen kehityksen edelläkävijänä VMP Group on solminut strategisen kumppanuussopimuksen Most Digitalin kanssa. Pitkä yhteistyö jatkuu nyt allekirjoitetulla sopimuksella, jonka tarkoituksena on syventää yhteistä tekemistä entisestään.

VMP Group on vuoden ajan hyödyntänyt ohjelmistorobotteja omissa tukitoiminnoissaan, ja samalla pilotoinut digitaalisten henkilöresurssien vuokraamista myös asiakkailleen. Yhteistyön myötävaikuttamana on käynnistynyt yhteistyö robotiikan kehittämisessä mm. Eläkevakuutusyhtiö Eteran kanssa. Etera uutisoi syyskuussa palkanneensa digityökaveri Tarmon nopeuttamaan manuaalisia työtehtäviä.

VMP Groupin hankkeen pohjana on ollut alusta asti toimiva yhteistyö Most Digitalin kanssa. Toimintamallien uudistamisesta kannuksensa kerännyt yritys on edelläkävijä yritysten toiminnan digitalisoinnissa ja robotisoinnissa. VMP Varamiespalvelun toimitusjohtaja Juha Pesola kertoo yhteistyön lähteneen liikkeelle kesällä 2016.

Keskusteltuani aiheesta Olli Ainasvuoren (Most Digitalin tj.) kanssa, näin heti tilaisuutemme robotiikan loputtomien mahdollisuuksien hyödyntämisessä. Omien toimintojemme tehostamisen lisäksi pystymme tuottamaan muun muassa digityökavereilla asiakkaidemme liiketoimintaan suurta kilpailuetua.”

Nyt solmitun yhteistyön pohjana on ollut molempien yritysten yhteneväinen näkemys työmarkkinoiden murroksesta. Kiinnostus ohjelmistorobotiikkaa, tietotyön automaatiota, koneoppimista ja keinoälyä kohtaan kehittyy ja kasvaa koko ajan. VMP Groupin ja Most Digitalin kumppanuuden tarkoituksena on synnyttää markkinoille uusia palveluja, joiden avulla yritykset ja työntekijät voivat menestyä työelämässä entistä paremmin.

Uskomme vahvasti, että lähitulevaisuudessa pystymme tarjoamaan kauttamme perinteisten henkilöresurssien lisäksi myös digitaalisia työntekijöitä tai niiden yhdistelmiä. Tulemme tarjoamaan ratkaisuja puuduttaviin ja konemaisiin askareisiin. Näin ihmisten luovuus päästään keskittämään vaativimpiin ja hyödyllisimpiin työtehtäviin täydellä teholla.”

”Strateginen kumppanuussopimus on tärkeä jatkumo tuloksekkaalle yhteistyölle” toteaa MOST Digitalin partneri ja hallituksen puheenjohtaja Olli Ainasvuori. ”Ennen kaikkea sopimus kuitenkin mahdollistaa ohjelmistorobotiikan tarjoamisen asiakkaille täysin uudella tavalla, aitona robottityöntekijöiden vuokrapalveluna. VMP:n kokemus ja asiantuntemus resurssivuokrauksesta tuo MOSTin kehittämät digitaaliset robottityöntekijät kaikkien yritysten ja yhteisöjen saataville joustavasti ja kustannustehokkaasti, ilman perinteisiä IT-projektimalleja. Yhteistyöllä edistämme ja konkretisoimme työelämän digitalisaatiota aidosti uudella mallilla.”

Olemme lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 henkilölle. Olemme suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimimme franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa.

VMP Group -konserniin kuuluvat yritysketju VMP Varamiespalvelun lisäksi erilaisia koti-, hoiva- ja sairaanhoitopalveluja tarjoava Alina, johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut Romana Management, laskutuspalveluyritys Eezy sekä rekrytointeja, soveltuvuusarviointeja tekevä Personnel Group ja Sijaishaltija, joka on kehittänyt erilaisia palveluita nuorten työnsaannin ja sijaisten löytämisen helpottamiseksi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Agree With Privacy Policy