Seuraa VMP Varamiespalvelu

Kutsu VMP:n puolivuosikatsauksen tiedotustilaisuuteen 29.8.2018

Lehdistötiedote   •   Elo 23, 2018 11:54 EEST

Kutsu VMP:n puolivuosikatsauksen tiedotustilaisuuteen 29.8.2018

VMP Oyj Lehdistötiedote 23.8.2018

VMP:n puolivuosikatsaus tammi–kesäkuulta 2018 julkistetaan keskiviikkona 29.8.2018 noin klo 8.00.

Audiocast-lähetys

Suomenkielinen tiedotustilaisuus analyytikoille ja medialle pidetään samana päivänä 29.8.2018 klo 11.00 suorana audiocast-lähetyksenä osoitteessa https://vmp.videosync.fi/h1-katsaus. Tilaisuutta isännöivät toimitusjohtaja Juha Pesola ja talousjohtaja Jarmo Korhonen. Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä verkon välityksellä.

Esitysaineisto on saatavilla ennen tiedotustilaisuutta yhtiön kotisivuilla osoitteessa http://www.vmpgroup.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/. Audiocastin nauhoitus on saatavilla samassa osoitteessa myöhemmin päivän aikana.

Lisätietoja

Jarmo Korhonen, talousjohtaja, puh. +358 (0)40 510 9336, jarmo.korhonen@vmp.fi

VMP lyhyesti

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP pyrkii kattavalla palveluvalikoimallaan vastaamaan työnantajien ja työntekijöiden muuttuviin tarpeisiin ja on kokonaisvaltainen HR-kumppani asiakkailleen.

Vuonna 2017 VMP:n liikevaihto oli 109,5 miljoonaa euroa ja Yhtiön käyttökate oli 9,3 miljoonaa euroa eli 8,5 prosenttia liikevaihdosta.

Olemme 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjosimme työtä ja toimeentuloa vuonna 2017 noin 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 16 000 henkilölle 37 paikkakunnalla Suomessa. Perheyrityksenä aloittanut VMP on nykyään osa VMP Group – konsernia, jonka omistavat kotimainen pääomasijoittaja Sentica Partners, perustajasuku ja toimiva johto.

VMP Group -konserniin kuuluvat yritysketju VMP Varamiespalvelun lisäksi erilaisia koti-, hoiva- ja sairaanhoitopalveluja tarjoava Alina, johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut Romana Management, laskutuspalveluyritys Eezy sekä rekrytointeja, soveltuvuusarviointeja tekevä Personnel Group, ravintola-alan palveluita pääakaupunkiseudulla tarjoava Staff Plus ja Sijaishaltija, joka on kehittänyt erilaisia palveluita nuorten työnsaannin ja sijaisten löytämisen helpottamiseksi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Agree With Privacy Policy