Seuraa VMP Varamiespalvelu

Lähes tuhat jo vastannut – tätä tulokset kertovat työelämäkondiksestamme

Uutinen   •   Heinä 27, 2018 10:40 EEST

Mikä on sinun työelämäkondiksesi? Me VMP:llä uskomme, että työssä viihtyminen näkyy ja kuuluu niin yrityksen sisällä kuin ulkopuolella.

Väsyttääkö? Onko energinen olo? Nukutko pitkät ja rauhalliset yöunet vai noudatatko iso-Arskan elämänfilosofiaa: ”Sleep faster, not longer?"

VMP Varamiespalvelun Älä jaksa. Viihdy -sivuston ”Testaa työelämäkondis” -testiin on jo kertynyt lähes tuhat vastausta.

-75 % testiin vastanneista on saanut tulokseksi tykyttäjän, joka kertoo työkondiksen ja jaksamisen olevan hyvällä mallilla, vaikka parannettavaakin monella saralla löytyy, niin työssä kuin vapaalla.

-21 %:lla työelämäkondis on kovassa kuosissa. Nämä kikyttäjät ovat aktiivisesti tehneet toimia kuntonsa ja työfiiliksensä virittämisessä. Mutta hei, ainahan voi parantaa!

-4 %:n työelämäkondiksessa on tämän leikkimielisen testiin mukaan paljon parannettavaa. Toki jo pienilläkin jutuilla esim. työergonomiaan ja hyötyliikuntaan huomiota kiinnittämällä, voi lisätä omaa työssä viihtymistään.

Yksittäisten väittämien vastauksista isoimmat ääripäät nousivat esiin seuraavissa kysymyksissä:

-Kysyimme suhtautumista, miten heidät saa kiinni. Lähes 20 % vastanneista kallistui nostalgisesti lankapuhelinta kohti, kun taas lähes 80 % vannoivat somen ja Netflixin laulavan vuorokauden ympäri.

-Fiilis työkavereista painottui vahvasti positiiviseksi. 81 % testiin reagoineista kokee saavansa voimaa ja energiaa työkavereistaan, kun 19 % toivoisi mieluummin saavansa heiltä hetken rauhaa.

Älä jaksa. Viihdy!

Vinkki: Tuloksiin pohjautuen toteamme, että joskus kannattaa laittaa puhelin hetkeksi syrjään ja hakeutua rauhassa vaihtamaan ajatuksia työkaverin kanssa, niin työssä viihtyminen kohoaa. Lisäksi näin helteisellä kelillä kannattaa pitää ainakin nämä kolme asiaa mielessä:

-Pidä huolta nesteytyksestä: vaihda kahvi raikkaaseen hanaveteen tai suolaa sisältävään vishyyn.

-Valitse työpiste, jossa on mukava työskennellä helteelläkin: esimerkiksi etänä varjossa rannalla.

-Muista luovuus palavereissa: sopikaa kävelypalaveri istumisen sijaan tai jos olet ulkotöissä, niin hakeudu tauolla sisälle viileään.

Oletko sinä jo testannut oman työelämäkondiksesi?

Jos vastauksesi on kieltävä, niin suuntaa osoitteeseen https://vmp.fi/viihdy ja testaa oletko sinä tykyttäjä, kikyttäjä vai aktiivimallittaja.

Vastauksien jälkeen testin lopuksi saat niksejä, miten voisit boostata omaa työviihtymistäsi ja keventää arkeasi. Lisäksi kaikkien 1.9. mennessä testanneiden kesken arvotaan aktiivista elämäntapaa arvostavien ykköstykki Suunto3 Fitness -sporttikello (arvo jopa 200e), jonka kanssa voit joko aloittaa tai jatkaa toimeliasta elämäntyyliäsi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Agree With Privacy Policy