Seuraa VMP Varamiespalvelu

Asiakaslähtöinen järjestelmäkehitys: lataa uusi tuntikirjaamista helpottava VMP Appis -mobiiliaplikaatio käyttöösi

Uutinen   •   Syys 22, 2017 13:21 EEST

VMP:n tavoitteena on tarjota toimialan parasta asiakaskokemusta, niin livenä 35 palvelualueellamme kuin netissä monilla eri päätelaitteilla. Olemme saaneet paljon toiveita, että kehittäisimme näppärän sovelluksen, jolla tuntien kirjaaminen kävisi entistä kätevämmin. Kesän aikana VMP Appis on ollut muutamalla alueella testissä ja hyvien käyttökokemusten saattelemana tuomme sen nyt kaikkien vuokratyöntekijöiden käyttöön!

VMP Appiksella kirjaat kätevästi tuntisi mobiilisti. Sovelluksessa voi katsella työvuorojen tietoja ja tehdä tuntikirjauksia. Lisäksi saat myös käteviä muistutuksia (notifikaatioita) työvuoroihisi liittyen. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin VMP:n asiointipalveluun. Jatkossakin pääset tarkastelemaan palkkalaskelmia ja nostamaan Express-palkkaa normaalisti asiointipalvelun kautta.

Asiointipalvelun ja VMP Appiksen rinnakkaiskäyttö onnistuu eli voit kirjata tuntisi kuten parhaaksi näet! Appis on tarkoitettu vain niille käyttäjille, jotka kirjaavat tuntinsa vmp.fi -asiointipalvelussa.

Nyt ladattavissa VMP Appis App Storesta tai Google Playsta: 


Lataa VMP Appis App Storesta

Lataa VMP Appis Google playsta

Kysyttävää tai kommentoitavaa VMP Appiksesta - VOITA SUUNNON kello!

Laita meille kehitysehdotuksesi, kysymyksesi tai palautteesi meilillä asiointi@vmp.fi 1.12. mennessä, niin olet mukana Suunto Spartan trainer wrist -kellon arvonnassa (arvo 245-289e). Jatkamme VMP Appiksen kehittämistä tuomalla sinne lisää teidän toivomianne toiminteita vielä tämän vuoden aikana. Windows-laitteille emme omaa versiota kehitä, vaan panostamme asiointipalvelun responsiiviseen käytettävyyteen.

”Vaikka VMP Appis on ensi vaiheessa tuotu helpottamaan työntekijäasiakkaidemme arkea, niin emme ole unohtaneet yritysasiakkaitamme. Kehitystyö on jo käynnissä ja kuulette siitä myöhemmin lisää.” – kommentoi VMP:n asiakaskokemuksen ja järjestelmien kehittämisestä vastaava Johannes Setänen, Head of Customer Experience.

Työn iloa! Ystävällisin terveisin,
VMP Appis -kehitystiimi

Arvonnan säännöt: järjestäjä Varamiespalvelu-Group Oy, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, voittaja saa valita VMP Edut -verkkokaupan viidestä eri värivaihtoehdosta haluamansa kellon. Arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka ovat laittaneet VMP Appikseen liittyen asiallista viestiä 1.12.2017 mennessä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Agree With Privacy Policy