Seuraa VMP Varamiespalvelu

Älä jaksa. VIIHDY. -kampanja käynnissä: osallistu!

Uutinen   •   Joulu 01, 2016 10:53 EET

500 euron joulurahat Kemiin, Saloon ja Jyväskylään

Älä jaksa. VIIHDY. –kampanjamme käynnistyi joulukuussa. Jo liki 700 työntekijäasiakastamme on lähtenyt mukaan kampanjan ensimmäiseen vaiheeseen, jossa tarjosimme käyttöön Vierumäen HHP@Work (Happy Healthy People) –hyvinvointivalmennussovellusta (arvo 60 €). Lisäksi arvoimme pikapalkintona 20 Nenäpäiväarpaa ja buustasimme jouluiloa arpomalla 3 x 500 euroa joulurahaa. Voittajat olivat Anu Kemistä, Marjo Salosta ja Siina Jyväskylästä, onnittelut!

#Viihdy ja voita liput työporukallesi KHL-matsiin

Ei tämä kampanja toki ihan pelkkää arvontaa ole – taustalla on aito tarkoitus saada meidät kaikki viihtymään ja jaksamaan työssämme paremmin. Haluammekin levittää tätä ilosanomaa VMP-yhteisön ulkopuolelle ja siinä meitä auttaa mestarikoomikko Matti Patronen kuukausittaisten #viihdy –videoklippien avulla. Ensimmäinen filkka on nyt julkaistu kampanjasivullamme http://viihdy.vmp.fi/ ja VMP:n Facebookissa, jossa mahdollisuus voittaa työporukallesi viihtyisä kokemus Jokerien KHL-matsiin (jaossa 6 x 5 lipun paketteja).
Osallistu tästä!

Tervetuloa mukaan VIIHDY-kampanjaamme, jonka aikana jaamme 5000 €:n edestä palkintoja. Seuraava mahdollisuus voittaa 500 euroa on tulossa jo helmikuussa, koko kampanja kestää 31.5.2017 asti, joten kannattaa seurata arvontojen ja kilpailuiden etenemistä: http://viihdy.vmp.fi/

Viihtyisää työpäivää ja JOULUA toivottaa,

VMP:n Älä jaksa. VIIHDY. –kampanjatiimi Matti, Piikka, Tita, Ellen ja Johannes

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Agree With Privacy Policy