Seuraa VMP Varamiespalvelu

Tulevaisuuden Töitä ja Tekijöitä - Vuoden Huikein Rekrytapahtuma Turussa la 7.10. klo 10-14

Tapahtuma

07
OCT
VMP Varamiespalvelu Turku, Maariankatu 6 B
  -

Varsinais-Suomen talouselämän positiivinen noste on johtanut alueella paikalliseen työvoimapulaan. Henkilöstövuokrauksessa jo 30 vuotta toiminut VMP Varamiespalvelu tarttuu haasteeseen täsmäkeinoin ja järjestää kaikille avoimen rekrytapahtuman lauantaina 7.10. klo 10-14. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille työnhausta ja työmahdollisuuksista kiinnostuneille.

Tulevaisuuden töitä ja tekijöitä -tapahtumassa kävijöiden on mahdollista päivittää työnhakutaidot ajan tasalle VMP Varamiespalvelun ammattilaisten avulla. VMP Varamiespalvelun asiantuntijat kertovat tarjoamistaan monipuolisista työ- ja uramahdollisuuksista ja speed deittaavat hakijoiden osaamisen tulevaisuuden varalle.

Henkilökohtainen tapaaminen haastattelijan kanssa on monesti kullanarvoinen ja edistää hakijan oman persoonan esilletuloa. Erillisessä rekrytointitapahtumassa hakijan on helppo avata CV:tä paperia perusteellisemmin ja vakuuttaa valitsija osaamisestaan kasvotusten. Avointen ovien tapahtuma on myös välitön ja mutkaton tapa kysyä mielessä pyörineitä kysymyksiä, vaikka yleisesti vuokratyöstä, eri alojen palkkatasoista, työsopimuksista tai eri pituisten työsuhteiden lainalaisuuksista.

Tulevaisuuden Töitä ja Tekijöitä -Rekrytapahtuma VMP Varamiespalvelu/Turku (Maariankatu 6 b), lauantaina 7.10. klo 10-14. Tapahtumassa tarjolla pientä purtavaa kahvin kera sekä 50:lle ensimmäiselle uudelle työnhakemuksen jättäneelle VMP:n yllätyskassi mukaan. 10 uutta työnhakijaa palkitaan futiksen MM-karsintalipuilla.

Tsekkaa tapahtuma Facebookista: https://www.facebook.com/events/195666917640527

Lisätiedot:

Vesa Suominen
aluejohtaja
puh. 040 307 5011
vesa.suominen@vmp.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Agree With Privacy Policy